Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2013 14:35 - СВЕТОВНОТО глобалното УПРАВЛЕНИЕ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 2505 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 31.01.2013 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това, което историците не ви казват  ТРИЛАТЕРАЛНА КОМИСИЯ — РЪКОВОДСТВО   
Давид Рокфелер - североамерикански председател
Жорж Бертон - европейски председател
Такеши Ватанабе - японски председател
Еджидио Ортона - европейски подпредседател
Нобухико Ушиба - японски подпредседател
Чарлз Б. Хек - североамерикански секретар
Мартин Тринк - европейски секретар
Тадаши Ямамото - японски секретар
 
Капиталът, възглавен от фамилиите Ротшилд и Рокфелер, управлява света. Короновани глави, президенти и управници са били и понастоящем са техни верни слуги. Те образуват така нареченото „Световно управление“ (Невидимата ръка). То няма да позволи установяване на мир в света, който е против интересите им. Каква е структурата на „Световното управление“, какво представлява то и защо пречи на световния мир ще прочетете в следващите глави на тази книга.

chitanka.info/text/21032/13#textstart

www.otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%20obshtestva/Nikola.Nikolov-Svetovnata.konspiracia.2.pdf

Как и защо се е удало на банкерите-лихвари да придумат аристократичните владетели на Европа да им преотстъпят правото за емитиране на пари, си остава една загадка. Все пак се знае от историята, че холандците първи попадат в клопката им преди повече от 300 години. Така, през 1688 г. банкерите-лихвари предлагат на принца на Орания (област в Холандия) да сложи на главата си английската корона, ако се съгласи вече като английски крал да им предостави правото за емитиране на пари в Англия. Те му обещават, че неговият тъст Джеймс II няма да пострада, че той — холандския принц, вече като английски крал, ще може да заема от тях всякакви парични суми с 8% лихва, че всяка банкнота, която те отпечатват и пускат в обръщение ще носи надпис с изричното указание, че при желание на притежателя ще може да се обменя в тяхната „Bank of England“ срещу златни или сребърни монети и ред други обещания… Явно непознавайки ролята на книжните пари в стопанския живот на хората, принцът на Орания се съгласява с тях. Английският крал Джеймс II е прогонен скоропостижно от кралството си и намира впоследствие убежище в двора на Луи XIV, а Уилям III и Мери заемат английския престол. Шест години по-късно се учредява „Bank of England“ — 1694.

Банкерите-лихвари наричат новата си банка така, неслучайно! По този начин се налага всеобщото убеждение, че тази банка е правителствена и че напечатаните от нея пари са собственост на държавата. Това била действителната причина, поради която твърде малко хора посещавали банката, за да обменят своите банкноти срещу златни монети. Всеки англичанин имал пълно доверие в тази „английска“ банка и бил убеден, че в нея, винаги и когато поиска, може да обмени всички свои банкноти срещу златни монети. Собствениците на „Bank of England“ естествено злоупотребяват с това неограничено доверие, като напечатват милиони банкноти без златно покритие и ги пускат в обръщение. По този начин те се обогатяват с милиарди.
balkan1.blog.bg/politika/2012/03/31/otkyde-pochva-razvalata.931586 

През 1913 г. Конгресът на САЩ, подарява националната независимост на страната си на т.н. ФЕД ( Федерален резерв) Вместо държавата, само частните банки които съставляват ФЕД, вече имат право да печатат долари. Нещо повече - САЩ плащат жестока лихва на частниците от ФЕД, срещу всеки отпечатан долар. Но и това не е всичко - налагайки долара за световна валута, ФЕД на практика командва целия световен финасов пазар и всички национални икономики, чиито резерви или дългове са пак в долари. Най-накрая през 1971 г. е отменено и златното покритие на долара. Зелените пари, вече хартийки, започват да коват инфлацията и обедняването на целия свят. От това собствениците на ФЕД стават милиардери в зелено и реалните господари на САЩ и останалия свят. Кои са тези тайнствени собственици на ФЕД ? Оказва се, че това са няколко юдо-хазарски фамилии начело с Ротшилдови, всичките изселници от Русия, Литва и Полша:
Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман 

grigorsimov.blog.bg/politika/2009/08/28/quot-prokliatieto-quot-nad-kenedi-se-kazva-rotshild-i-chast-.387840 

image

image

image

image

Те отричат всичко, но религиозните си книги, няма как да отрекат. И там е слабото им място! Главната книга която изучават всички евреи и от която се ръководят, е Талмуд. Много хора са знаели и занят еврейския език, на който са написани свещенните им книги, и много хора са ги превеждали. Тук привеждам само един случай: 

Превод на съдебния експерт – учен, евреист К. Екер, за съдебния процес в Германия 1883 г. - „Еврейското огледало в светлината на истината“ - Dr. K. Ecker. Der "Judenspiegel" im Lichte der Wahrheit, - eine wissentschaftliche Untersuchung. Paderborn. 1984

Този съдебен процес бил предизвикан от евреите, срещу техния съплеменник Юстус Бриман, който преминал в християнството и публикувал античовешките закони от главната еврейска религиозна книга – Талмуд. Но съдът оправдал Бриман, понеже намерил, че преводът съответства на оригиналния текст!

Истината освобождава!

За начало, един типичен цитат от Талмуда, - нещо като „първа божия заповед“:

„Тези, които любопитстват да разберат еврейската религия, да получат смъртно наказание“. Sanhedrin 59 a

legna.blog.bg/history/2013/01/14/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-moliat-evreite-kratko-iasno-i-ne.1041938




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3246819
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031