Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2019 19:21 - СОФИЯ БИЛА "МЕСОМЕЛАЧКА", А КАКВА Е ТОГАВА ФИРМАТА"ПАЙНЕР"?
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 1953 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХИТРЯГИ ПРОДУЦЕНТИ И БЕЗ ЗАДРЪЖКИ ПО ПЪТЯ ДА ТРУПАТ И ТРУПАТ ПАРИ НА ГЪРБА НА МЛАДИ  ИНАИВНИ МОМИЧЕТА!
КОЙ Е ВИНОВЕН ТОГАВА?
ЛИПСАТА НА ПАРИ И НОРМАЛЕН ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ?
НО ПАРИТЕ НА "ПАЙНЕР" НЕ СА НА ПЕВИЦИТЕ, ТОВА СЕ ЗНАЕ И ОТ ДЕЦАТА.
ФЕНОВЕТЕ, ТОВА СА МАЛКИТЕ ДЕЦА-някъде до 4-5 клас. И пак какво говори това?
Ами 30 години товаГосподствотрае.Ами търпете гощом Ви харесва децата Ви дадрусат кючеците и се тъпчат със силикон, да се продават...в името на ориента -чалга, която няма нищо общо с българското. Колкото до каналите на екрана с фолклор на фирма"Пайнер", това е един вид ЗАСТРАХОВКА-вижте имаме и българско. Но не е така ,защото този фолклор е измислен, рядко пускат автентичен и оригинал народни певици.
Борбата между Андреа и Митко Димитров е епична и засяга всички певици там, ако това са певици, но ...явно НЯМА НАКЪДЕ! Договорът е "железен" дори убийствен, имам го..САМОУБИЙСТВО СИ Е ДА НАПУСНЕШ ТАЗИ ФИРМА, ЗАЩОТО ЕДИН ВИД СИ ПРЕДАТЕЛ И .Т.Н.СЛЕДВА ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ.

НО МИТКО ДИМИТРОВ Е НАИСТИНА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛЕН
и не бих се учудила ако има намеса в аферата на Кобрата с онази журналистка.

Станеш ли певица-"певица" на "Пайнер и се наложи дори да се разболееш по тяхни причини-горко ти, а ако и напуснеш ...цитирам: А АЗ СЕГА ДА ПИЯ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА? КОЛКО СРЕДСТВА ХВЪРЛЯМ ЗА ЕДНА ПЕВИЦА, А?
 Не всяка която пропява може да бъде Лепа Брена или Цеца, но такива уж музикални фирмичка колкото щеш-ЗНАЧИ ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!
УБИВАНЕ КУЛТУРАТА И МОРАЛА НА БЪЛГАРИТЕ!
ЕТО ИЗВАДКИ ОТ ТРИЪГЪЛНИКА -АНДРЕА-МИТКО ДИМИТРОВ И КОБРАТА, който е вътре в нещата.

Кобрата публично защити бившата си Андреа във войната с Пайнер

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава, пише Пулев



image

Разразилата се война между музикална компания "Пайнер" и фолк певицата Андреа не утихва, а напротив. От ден на ден се разразява с все по-голяма сила. 

Конфликтът предизвика реакция и становише и от страна на боксьорът Кубрат Пулев. Той открито защитава тезата на Андреа, което пък води до мисълта, че слуховете, че те са стоплили отношенията си и отново са заедно, са верни. 

Ето какво написа той в личния си профил във Фейсбук":

" Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти, колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр!

БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА, НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ!

ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ ТЯХ - ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ, МИЛИТЕ, ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ. РАБОТЯТ ЗДРАВО, ДЕНОНОЩНО И ЕДВА НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ИЗКАРВАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ..... НЕЩО СИ!

АНДРЕА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО СМЕЛИ И НЕПРИМИРИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОЯТО СЕ ОПЪЛЧИ НА ОСАКАТЯВАНЕТО НА ЖАНРА ИМ И ЗАТОВА УСПЯ ДА ГО ПОПУЛЯРИЗИРА И В ЧУЖБИНА.

ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ЗВЕЗДИТЕ БЪЛГАРСКИ, КОИТО СА ТАЛАНТЛИВИ И ОБИЧАТ МУЗИКАТА И СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА!
СТРАХЪТ БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21 ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК!

НО, ЗНАЕТЕ, “НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА!”

В хронологичен ред си припомняме какво се случи. Андреа опита да бойкотира провелия се концерт на компания "Пайнер" в зала "Колодрума", Пловдив. Тя нападна фирмата с публикации в личния си профил, което предизвика отговор от страна на музикалната империя.

Публикувано e отворено писмо, подписано от "Пайнер ООД".

 

image 

Андреа опитва да оплюе концерта на Пайнер в Пловдив
Всичко започна с годишния концерт на "Планета" в Пловдив, по времето на който тя влезе в спор с колегата си Галин. А по-късно се "изля" във Facebook НАП да посети “Пайнер” останалото са махленски заяждания. Андреа на Пайнера пише: Димитре, славата няма срок на годност!

Скандалът между Андреа и бившият й продуцент инж. Митко Димитров продължава с пълна сила в социалните мрежи. Певицата отново използва своя профил във Facebook, за да се обърне към Димитров и фирмата му Пайнер.

"Димитре, Димитре... относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта", написа бившата половинка на Кубрат Пулев.

"Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отхвърлен от мен преди време! Наистина концертът не ме засяга, прав си! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво! А относно съобщенията, които ти написах, бяха с цел да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти фирма! Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях, които той ограбва с 30,40, 50 дори 60 процента от хонорарите от участия и 100 процента от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават и едвам намират пари за песни и клипове", написа Андреа.


image
Блондинката сподели близо 10 сторита в Инстаграм и подкрепи мнението на мнозина

Андреа отново застана срещу Пайнер - фирмата, която всъщност я направи известна. Този път, певицата опита да оплюе вчерашния концерт "Планета на 18", който се проведе в Колодрума.

В близо 10 сторита, тя сподели мнения на хора, присъствали на събитието, както и изявления на свои колежка, като отбеляза, че напълно подкрепя написаното от тях. 

На първата история, Андреа показва чат между Джена и неин почитател, който пита "Изпълнителите пеят по 1 песен, това нормално ли е?, а половинката на Наско Канара отговаря: "Политика на Пайнер. Какво да ти кажа..."

Именно тук, блондинката написа: "Подкрепям Джена напълно". 

скрийншот от публичното изявление на певицата Емилия, относно отсъствието й на концерта снощи: 

"Преди да се появят каквито и да било спекулации,свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание.Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам." - пише Емилия. 

Подобно изявление направи и фолк звездата Преслава. Ето какви доводи даде тя:

"Здравейте, приятели! Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рожденният ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти." - споделя Преслава. 

Андреа публикува и информация за новата песен на Есил Дюран, като е подчертала, че тя ще бъде излъчвана по други две телевизии, а не по "Планета".

Припомняме, че Есил Дюран сподели причините за напускането на фирмата, отново в публично изявление: "Направих всичко, на което съм способна. Но съм такъв човек–трябва на всеки 10 или 20 години да приключвам с нещо, за да започна нещо ново. Искам сякаш да започна кариерата си отначало” - гласеше постът на Есил Дюран. Доказателство за добрите отношения между певицата, Митко Димитров и компанията „Пайнер" е филмът, който се излъчи след раздялата, посветен на юбилея на Есил Дюран. 

Галена, пък не успя да присъства на събитието, поради професионални ангажименти в Лас Вегас, където в момента е заедно с Фики.

Останалите няколко сторите, които постна Андреа чатове на хора, на които по един или друг начин, вчерашния музикален спектакъл под тепетата не им е допаднал. 

"Наистина залата е много празна, незнам на какво се дължи това", "Изключително слаб и посредствен концерт! Празните седалки бяха повече от заетите", "Кофти е, че години по-късно хората разбраха, че си била права за всичко" и "Пайнера се разпада май май" са само част от публикуваните от Андреа мнения. 

 

"Пайнер” отговори на нападките на Андреа Прави каквото моралът ти и съвестта ти смятят за допустимо- пишат в отворено писмо от музикалната компания

Фолк певицата Андреа опита да бойкотира провелия се концерт на компания "Пайнер" в зала "Колодрума", Пловдив. Тя нападна фирмата с публикации в личния си профил, което предизвика отговор от страна на музикалната империя.

Ето и официалното становите на "Пайнер":

В дните около концерта "Планета на 18" бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност. Заради нас, заради всички изпълнители, с които работиим, заради хилядите непредубедени фенове, а и заради българската музика.


ОТВОРЕНО ПИСМО


Андреа, Андреа….
Защо ли вероятната реалност да си бъдеш отново само Теодора Анреева толкова те плаши? 
Сега вече разбра, че славата също има срок на годност.

По принцип ние във фирмата избягваме да се занимаваме с бивши наши изпълнители, на първо място от уважение към самите нас и към съвместната ни дейност и постижения.

Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост. 
Не го прави повече. Грозно е.

Ти се раздели с фирма "Пайнер" преди 4 години по свое собствено желание. 
Пожелахме ти успех по избрания път и престанахме да се занимаваме с теб.
Екипът на "Пайнер" има предостатъчно работа с актуалните имена от каталога на фирмата.
Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас.
Периодично плисваше измислиците си по нас.

Защо винаги в устата ти бе името на фирма "Пайнер"?
Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…

Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица.

Последния изблик на онова, което клокочи в тебе, избълва по концерта "Планета на 18".
Твърде горещи емоции за нещо, което изобщо не те засяга.
Изненадващо е, че успехът на този концерт толкова те е развълнувал.
Интернет пространството се превърна в твоята арена, а страстта ти - в твоето оръжие.

Галин се опита да ти помогне. Напразно. Ти така и не разбра, че той се опита да ти направи услуга.

В последните си писания твърдиш, че за тебе най-важното е развитието на истината.
Добре да я развием тогава.

От две години пишеш SМS-и с извинения и молби да те приемеем обратно в "Пайнер".
Какви ли не начини опита.
Какви ли не посредници използва да ходатайстват за тебе.
Само и само да се върнеш.
Последният ти SМS е само отпреди 2 седмици. 
Извиняваш се...
Признаваш грешката си...
Признаваш вината за предателствата си….

Питаме се… как ще намериш думи да се извиняваш за омразата, която изливаш сега?

Търсим обяснение за твоята неистова страст да обругаваш и фирмата, и хората, с които допреди 4 години си била в екип!
Очевидният извод е - завистта.

Завистта към успеха на всички нови имена, които вече те изпревариха,
а другите пък са вече недостижимо далече напред. 
... 
Прави каквото моралът ти и съвестта ти смятат за допустимо.
Място за тебе в "Пайнер" няма.

"Пайнер" ООД

ОТ ИНТЕРНЕТА



Гласувай:
3



1. jupel - https://b.radikal.ru/b26/2001/40/3741c90ce915.jpg
03.01.2020 00:12


И двамката как ще Ви сурвакам, но не тук.
Италианската мафия си докара , складира боклука в Плевен, що вашият Бойко не си го вкара в Банкя или в Симеоновци, що ли а?

Герб - Гроб!
цитирай
2. jupel - https://www.youtube.com/watch?v=ZB_08MDLvRM
03.01.2020 00:19
Спри се, Росица Копукова!
Спри да лъжеш, симеонофска ...
затъвай си там в лъжи и интриги!
Никога не съм молила никой за нищо, най-малко пък тебе!
Дъщеря ми не намесвай, самотна кукувице!

Напъни си дупето и роди...има разни методи,щото и куче не отгледа.
цитирай
3. sekirata - Съвсем излезна из релси тази Симеоноффка...
09.01.2020 11:11
Копукова, стига си драсакла несмислени текстове на уж песнички,
които нито ги свириш, нито пееш, но се дракаш с мене и дъщеря ми, защото си нямаш дъщеря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 335590
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031