Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2017 07:23 - СПОМЕНИ
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Малко спомени-

"Бъкстон"3 Плевен -втори етаж, там живееха баба и дядо,на мама родителите. Жилището  им беше отнето от Магдалена Пенчева със син тогава от приближените на Иван Костов.
На Бъкстон  премина детството ми. Там в яслата до "Бъкстон" "Радост" баба ми е разказвала,че са ми били два пъти ваксина като бебе та операции няколко след това. След шест години вече се появило като разсейка и в костта на едната ми ръка-кисти.Многознаяти сега дали съм така.Нали тези лекари умориха и баба.В Плевен злокачествено било туморчето, а в София по късно вече когато я облъчваха доброкачествено.Мама  мие  разказвала.
Та за детството ми на Бъкстон"3,там ставана гадни неща. Тези които продадоха част от къщата на баба идядо,после започнахада ни морят и разболяват с помощта на всякакви средства-връзкии пари най вече.Та и мама там е преживяла много....Едва оживяла. Помня как в дъжда полицаите
изхвърлиха дрехите на баба и дядо на площада. Иван Костов беше на власт тогава, а синът на Магдалена Пенчева Пламен Иванов , с чиято дъщеря си играех  и сега е в  Кърджали в СДС . Баба умираше,мама ибиешеморфина зарадиболките, притесни се от поредната призовка на Магдалена  Пенчева и почина в адски мъки. Нотариалният акт беше просто унищожен. Имам специално отношение към политиците и политиката в България и стоя настрана . Отвратих се  още тогава.

Тук съм на заведение с брат ми и приятелите му, които за разлика от него след завършване школата в Симеоново бяха разпределени в родния си град Плевен. Но снимката е изтрита.Често бях на гости у леля Здравка -сестрата на татко. И този път той не пожела да ме види. Може да ме е забравил вече.

Не пожелах да се омъжа след завършване на гимназия, както той поиска и след това вече загуби интерес към мен. Отписа ме, във всякакъв смисъл. Сама и с помощта на мама завърших висшето си образование във "Филаретова" София. Ходих  на уроци по пеене, пеех по заведения и често гладувах. Няма да забравя, не мога да забравя.....

Отказа се от мене измисли си повод,че съм отишла против волята му да уча акушерство в София.И сега така търси сиповоди да се оттегли от мени брат ми-той изобщо не цнаеше къде живеем в София с брат ми,какво ядем и. т. н. Мама едва смогваше и досега работи всичко ,дори тежка физическа работа.

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 963 Коментари: 40

-------------------------------------------------------

05.06 11:46 - Искам да пея, да свиквам с публиката, но почти съм лишена от пряк контакт с нея!

 

ОЧАКВАЙТЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ВТОРИЯ МИ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ И НОВАТА МИ ФОТОСЕСИЯ ЗА ОБЛОЖКАТА

 

Песните са 12, записани са и очаквам албума да излезе на пазара до края на юни 2008. Нямам народна песен в този албум, така реших. В бъдеще, може би. Нека песните бъдат изненада, както и  новите снимки.

 

НА 15 ЮНИ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ ОТ КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ "МЕРИ" -ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!

 

http://www.obichahtedopoluda.hit.bg/

 

"Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. "

 

Заповядайте !

http://www.music.store.bg/c/p-p/m-584/id-9626/polina-sladko-zhelanie.html

http://pop-folk.mp3-bg.com/Polina-358.html

 

http://textove.com/songs.php?artist=407

! Пак ли вмешателство?

Ето какво пуснах-

 

http://textove.com/songs.php?artist=951

 

Доскоро.

Целувки!

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 731 Коментари: 32

Последна промяна: 05.06 13:26

-----------------------------------------------------------------------------

 

16.07 21:25 - Каквото зависи от мене го правя, но......

 

ЗДРАВЕЙТЕ , ПРИЯТЕЛИ!

 

Наистина не ми достига времето, но и желанието ми се убива.... и от такива мнения, като това на sinay -

 

25. sinay - Втори албум?

10.07 13:09

Втори провал за Полина... Няма ли най-сетне и Полина да изкара някой хит? Пожелавам ти го от сърце... Между другото, Поли, две от твоите песни са хит в Истанбул... Каква е тая работа? :-I

 

Ако ви пусна и други подобни, но като съобщения , а не като коментари  може би ще ме разберете.

 

НЯМАМ С КАКВО ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ. И МЕНЕ МЕ ЛЪЖАТ ЗА АЛБУМА МИ. ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ОТКАКТО Е ГОТОВ , НО НЕ ГО ПУСКАТ. ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО?

НОВАТА МИ ФОТОСЕСИЯ Е ГОТОВА , НО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ СНИМКИТЕ. НЯМАМ ПРАВО ДА ПУБЛИКУВАМ НИТО ТЯХ, НИТО НЕЩО ЗА АЛБУМА СИ ПРЕДИ "ПАЙНЕР" ДА РЕШАТ ДА ГИ ПУСНАТ.

ПИАРИТЕ МИ, КАКТО ПИСА МАЙКА МИ  МИ ПОМАГАТ С РЕКЛАМА , НО СЪС СНИМКИ И ИНТЕРВЮТА, А В "ПАЙНЕР" ЗА МЕНЕ НЯМАТ ПРОБИВ. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НЯМАМ УЧАСТИЯ, А ИСКАМ И РАЗБИРАМ ОТ ТУК ТАМ, ЧЕ ХОРАТА МЕ ХАРЕСВАТ.УПРАВИТЕЛИТЕ НА ЗАВЕДЕНИЯТА МОЖЕ БИ ПО МАЛКО. НЕ МОГА ДА ПРАВЯ СКАНДАЛНИ ШОУТА ПО ПРИМЕРА НА ГАЛЕНА И АЗИС ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И КОНЦЕРТИТЕ, МОЖЕ БИ ЗАТОВА....

В СЯНКА СЪМ И ПРЕНЕБРЕГВАНА И АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО.ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ СЪМ НАЙ ЛОШАТА ПЕВИЦА И НАЙ ГРОЗНАТА НА "ПАЙНЕР", НО ......

ЯВНО СПРЯМА МЕН ТАКАВА Е ПОЛИТИКАТА  НА ФИРМА "ПАЙНЕР" , С КОЯТО ПОДПИСАХ ДОГОВОРА.

ВСЕ ОЩЕ Е ЧУДНО НА МНОГО ХОРА ,ЧЕ НАЙ ГОЛЕМИЯТ МИ ХИТ СЛЕД ПЕСЕНТА"СЛАДКО ЖЕЛАНИЕ" "НЕ МОГА" НЕ ФИГУРИРА В НИКАКВА КОМПИЛАЦИЯ ДОСЕГА И БЕШЕ ПУСНАТ , КАТО  КЛИП ПОЛОВИН ГОДИНА СЛЕД СНИМАНЕТО МУ. ТАКА ЧЕ МОЖЕ И ВТОРИЯТ МИ АЛБУМ ДА ГО ПУСНАТ, КОГАТО МИ СВЪРШИ ДОГОВОРА С "ПАЙНЕР ", А СНИМКИТЕ ОТ НОВАТА МИ  ФОТОСЕСИЯ, КОГАТО ПОБЕЛЕЯТ КОСИТЕ МИ:))))

 

НЕ РАЗЧИТАМ НА РЕКЛАМА ОТ ФИРМАТА И ДАВАМ ИНТЕРВЮТА  ПО ДРУГИ ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ, КАКТО И СНИМКИ. ВИЖДАТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ МЕНЕ.НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ МАЙКА МИ, КОЯТО ДОСТА ПИШЕШЕ И ПИШЕ ЗА МЕНЕ-ЗАЩИТАВА МЕ В ИНТЕРНЕТА, НЯМА КЪДЕ ДРУГАДЕ.ПРОСТО НЕ НОСЯ ПАРИ НА ФИРМАТА, НО НЕ МИ СЕ  И ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЕЯ, ДА УЧАСТВАМ В КОНЦЕРТИ И ТУРНЕТА.КАК ДА ПОКАЖА СЕБЕ СИ САМО В КЛИПОВЕ И АЛБУМИ , КОИТО ГИ ПУСКАТ СЛЕД МЕСЕЦИ ЗАКЪСНЕНИЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО ИМ?

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТУК СИНАЙ, КОГА И КОЙ Е МОЯТ ПРОВАЛ?

НЕ ИЗКАРВАМ ПАРИ , КАТО НЯКОИ ПЕВИЦИ  С ПОРНО КЛИПОВЕ, НИТО СЪС СНИМКИ В " ПЛЕЙБОЙ" НИТО .....

ИМАМ ДОСТА ХИТОВЕ ВЕЧЕ, НО КОГАТО ПО ЦЯЛ ДЕН ВЪРТЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ И РАДИА ЕДНИ И СЪЩИ ПЕСНИ НА МОИ КОЛЕЖКИ И ПИШАТ ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ПЕВИЦИ ПО СПИСАНИЯ ПРОТЕЖИРАНИ ОТ "ПАЙНЕР" ТОГАВА КАК ТЕЗИ МОИ ПЕСНИ ДА СИ ОСТАНАТ ХИТОВЕ, ТА ТЕ НЕ СЕ ПУСКАТ, ПОЧТИ НЕ СЕ ПУСКАТ ?КОЛКОТО ДO ИЗМИСЛИЦАТА ЗА  ИСТАНБУЛ ТОВА Е ЗАЯЖДАНЕ С МАЙКА МИ ,ЗАЩОТО СЕ ЗНАЕ КОЛКО ТАЧИ ТУРЦИ И ЦИГАНИ.

ЗАТОВА ТЯ СИ ИМА БЛОГ-http://sekirata.blog.bg

 

 

ОКОЛО МЕНЕ САМО ХУБАВИ НЕЩА В ЛИЧЕН ПЛАН.

8 ЮЛИ -МОЯТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕКАРАХ ЧУДЕСНО С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК  В ИТАЛИЯ. НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ СКОРО ДА СЕ ОМЪЖВАМ, ЩЕ ИЗЧАКАМ БРАТ СИ.

ДАЛИ ЩЕ ОСТАНА В ПАЙНЕР?  ПОЗНАЙТЕ?

ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИ МОИ ФЕНОВЕ И  БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

 

 

 

ПОЛИНА

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 735 Коментари: 16

----------------------------------------------------------------------------

29.08 14:39 - ПОЛИНА -ЛЯТО 2008

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

 

Това е снимката от най новата ми фотосесия, която е избрана от моите продуценти за новия ми плакат , който вече е на пазара. Ето къде може да намерите същите  мои снимки от фотосесията ми -лято 2008

 

http://cekupama.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=64

 

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=214123

 

Най се харесвам в зелено и тази зелена рокля ми е много скъп спомен, ако следите участията ми в конкурси, рекламни кампании......светски партита.

 

Тук  с тази прическа и грим определено фризьорът ми иска да ме накара да приличам на Глория -негова съгражданка и приятелка, но досега повечето хора са ми казвали, че приличам  по външност на Цеца Величкович, което за мене е чест.

Искам да се усмихвам, но........

не знам защо ме карат да правя муцунки  -тип Глория?!

 

И така на  път за София реших да мина през Плевен и да седна пред компютъра поне за малко. Майка ми се прибра от морето  преди мене , където си прекарахме много добре. Брат ми също успя да отдели време да дойде и той с приятели. На морето бях доста  по заета от мама и брат ми, но успях да им отделя малко време.

Ще ви се похваля с няколко приятни новини за мене и моето  бъдеще ,като певица.  Не ми харесва чалгията и това,което правят по сцената някои, като Камелия,Малина,Галена,Азис. Определено този вид" шоу"кълчене и скандално поведение не ми е присъщо. От друга мая съм замесена.

В личен план също не мога да се оплача, макар че доста хора се намесват в живота ми с интриги , клюки, непристойно поведение и дела.

На рожденния си ден -8 юли 2008 бях с приятеля си в Италия -на кораб. Цяла седмица се радвахме на Венеция , като преди това бях малко време на морето Слънчев бряг. След рожденния ми ден продължих ваканцията си на нашето Черноморие.

Относно раоботата си  в "Пайнер" за това лято каквото трябваше го направих . От няколко месеца  вторият ми самостоятелен  албум е готов, но явно продуцентите ще изчакат всички мои колежки , които след мене си направиха  албуми да ги пуснат и тогава да пуснат моя албум. И на това отношение към мене свикнах ,така че си гледам почивката през лятото, през което почти съм лишена от участия, които "Пайнер" би трябвало да ми дават. Интересното е,че от други места ме канят повече, било на светски партита, било на рожденни дни и конкурси.

Не отказвам.

Радвам се, че все пак "Обичах те до полуда " е включена в компилация-( Новата компилация “Летни страсти” от 20 юни на пазара ),защото още ме боли за една от най добрите ми песни и клип "Не мога", която досега не фигурира никъде!! Включила съм я във втория си самостоятелен  албум, но кога ли ще го пуснат...дявол знае?

 

Предлагам ви нещо интересно за мене. Разбира се има и още, но в един пост не мога всичко да включа -

SHOW

най тиражираният седмичен вестник

 

27.08 -2.09.2008

6 страница

 

 

ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ С ЕВГЕНИ МИНЧЕВ

 

"Двамата властелини на медийната "джунгла"-вестник "ШОУ"  и светският лъв  Евгени Минчев, си дават среща всяка сряда, за да помъркат или "излапат с парцалите" разни ВИП -пуяци, кукумявки, мишоци, газели, благородни елени и прочие...Създателят на светската хроника в България Евгени Минчев, който знае всички тайни на елита, ще ви осведомява за модните и светските събития у нас, без да пести никому нищо.По традиция, започнала преди три години, вестник "ШОУ" бе официален медиен партньор на конкурса "Мис Лято"

Благодетелите на "Мис Лято" Маринела и Ветко Арабаджиеви дадоха разкошно афтър парти на плажа  на Елените.Сред техните гости бяха банкери и лични приятели от Франция и Швейцария.На масата на сем.Арабаджиеви бяха поднесени плодове и шампанско "Кристал Розе" -според модата на Сен Тропе тази година.Брилянтите на Маринела огряваха нощния  купон без конкуренция.

Носителката на титлата "Мис Лято 2008" стана бургазлийката Калина Пенчева.

Председателят на журито-строителния предприемач Иван Найденов, връчи лентата на сребърната медалистка в конкурса.

Макар да не спазиха левитра оранжевия дрескот Симона Първанова и Орлин Горанов бяха посрещнати топло от организатора Евгени Минчев.

Световно известният андролог д-р Костас Константинидис ,който има клиники по цял свят връчи третото място и поднесе награда заедно с пластичния си колега д-р Ангел Енчев.

Преитежателят на "Изобретен" Калин Рунтев свързва конкурса с традицията да се вграждат сенки на красиви жени  в сградите, и връчи своя собствена награда.

Светослава и Димитър Тадаръкови бяха сред гостите на конкурса.

 

 

Притежателят на  секюрити фирма "Сириус" Васил Панчев  и съпругата му бяха сред специалните гости  на конкурса. Те аплодираха бурно ПОЛИНА, която представи две песни."

 

 

 

в-к  Дневен ТРУД

29 август 2008

 

38 страница

 

ОРЛИН ГОРАНОВ ПОХВАЛИ МЛАДАТА ФОЛК ПЕВИЦА

 

Гласовитият изпълнител Орлин Горанов и фолк певицата Полина са обсъдили възможността да реализират съвместен проект.Двамата се срещнали на конкурса "Мис Лято", който се организира от Евгени Минчев и бизнесмените Маринела и Ветко Арабаджиеви.Певицата от "Пайнер мюзик" представила последния си хит "Обичах те до полуда", който впечатли Орлин Горанов.Естрадната звезда поговори с младата изпълнителка, докато участничките в конкурса дефилираха пред журито.

Горанов ,който също поздрави гостите с няколко песни, похвалил фолк дивата за модерното звучене на песните и и стилната визия, докато слушал зад кулисите парчетата на Полина, певецът дори леко танцувал в ритъм. Орлин Горанов не е сред участниците във войната  между естрадната музика и попфолка.Той демонстрира уважението си към другия жанр, като преди години записа песента" И за теб ли е така" заедно с Рени.

 

ЦЕЛУВКИ!

ОБИЧАМ ВИ!

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 1338 Коментари: 50

--------------------------------------------------------------------------

 

СПОМЕНИ

21.10.2007 12:49 - Искрено и лично

 

Здравейте,приятели!

Искам да споделя вълнението и чувствата,които преживях на 18.10.2007 в това предаване с водеща Миглена Ангелова.

 

http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=99&bm=2

Абонамент - последни предавания

/2007-10-18/

стандартно качество

~500 kbps

 

Да ви призная не знаех,че и Андреа е поканена.

Не знаех и доста други нещица.....

Постарах се да бъда напълно откровена по наболялата тема за силикона на попфолк певиците.

За Андреа не знам,но  до момента аз нямам никакви корекции,никаква хирургическа намеса.

Държа на естественото,което е и здравословно.За млади момичета е доста опасно да използват силикон,това се каза и в предаването.Публиката искала пищни дами,дори изкуствени? Не съм съгласна с това.Големите гърди вече не са толкова актуални, не е модерно.

Бях силно казано обвинена, че приличам на Анелия.И двете нямаме корекции по себе си.Не знам каква е моята вина. В действителност тя е много по едра,вече раждала жена

и в лицето не намирам прилика.

Но ето вижте сами.

 

Понякога Ани  си слага лещи с моя цвят на очите.

Аз никога не съм използвала лещи.Компютрите, фотографите, гримьорите....ни са еднакви!

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 525 Коментари: 8

Коментари

1. candysays - И аз гледах предаването с теб :)))

21.10.2007 13:09

Често се събуждам и закусвам точно по време на "Искрено и лично" ;)

 

Не се притеснявай за приликата, която откриват между вас- естествено е някои хора да си приличат, това далеч не значи че са еднакви :)

Ти имаш своята индивидуалност и излъчване, и това е ценното!

На мен много ми допада начина ти на разсъждение, това, че си за естествения си вид, и избягваш пластични операции и корекции (и аз мисля, че естественото си е по-хубаво, а и по-здравословно, особено при младите, красиви момичета).

Харесаха ми и нещата, които каза в предаването.. Въобще- симпатична си ми наистина! :)

 

Продължавай в същия дух!

 

Поздрави и лек ден! :*

2. sekirata - Не се ядосвай

21.10.2007 13:46

заради грешките на другите!

Тази водеща защо не е проверила първо дали наистина Андреа няма силикон, като я кани на такова интервю или поне да влезне в папките и на двете ви -http://planeta.tv

И пълничкия млад господин с белите обувчици,

май беше втори водещ в предаването?!

Едва изтърпях глупавите му заяждания.

Кръстосал крак, /иначе не може има доста дебели бутчета/ буквално говореше напред назад.

Аз мога да му дам за пример поп певици с голяма прилика и не само , но и артисти-Тодор Колев и двойника му, Апостол Карамитев....

Ивана като нямаше силикон в началото КАК ПРОБИ В БРАНША?

Глория когато беше естествена с черната коса, леко пълничка по се харесваше на хората и от тогава са и големите успехи.

Какво пее Нина Николина ,Ирина Флорин,Устата-добре,че се хвана със Софи Маринова, Руши Видинлиев и други там некадърни поп певци и певеци -МЪНКАТ ПОД НОСА -БУКВАЛНО,

като пияни са в клиповете си.

Дори Каризма вече не са това което бяха!

А рападжийте имат мноого мръсни текстове-пълна отврат. Римата не спазват на места и се надвикват, карат се-това изкуство ли е?Пороците им са големи, като алкохол и дрога.

Я ДА ВИДИМ КОИ ОТ ПОП ПЕВЦИТЕ и ПЕВИЦИТЕ НЕ СА ПРОБИЛИ С ПАРИ, ВРЪЗКИ И С ...ХА, НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ!

Това трябваше да им кажеш.

През цялото време на предаването се водеше една не толкова скрита война между поп фолка и поп музиката, като се даваше думата най вече на "белите обувки и панталон".

Ти, Полина се държа сериозно и доста скромно за което говореше и външния ти вид-без никакви разголени деколтета....и. т. н , говореше само истината, което не бе подчертано от която трябва?!

Наистина силикон си слагат и бизнес дамите и то не на по малки опашки висят пред хирурзите.

Ами къде останаха миските.Няма миска без силикон,това и децата го знаят!

ОТ КИЛОМЕТРИ ЕСТЕСТВЕНОТО СИ ЛИЧИ ,

ТАКА ЧЕ СПОКОЙНА БЪДИ!

ЗДРАВЕТО СИ ГЛЕДАЙ И ПАЗИ,

ПЕЕ СЕ ДО ВРЕМЕ, РАЗБЕРИ!

Целувки!

3. polinapleven - Полина

21.10.2007 13:54

Наистина ме зарадва с признанието си.Много съм ти благодарна,разбрах че цениш в живота това,което и аз.Дразни ме фалша,изкуственото,лицемерието особено в културните среди.Миските,моделите -тях не ги разбирам.

Още веднъж ти благодаря!

4. polinapleven - Полина

21.10.2007 14:03

Както винаги с тебе не може да се спори,за всичко си подготвена,но нека всеки управлява живота си както сам сметне за добре.Наистина обичам да пея повече денс,поп парчета,но това не значи че правя разграничения между едните и другите вид изпълнители.Навсякъде си има всякакви.

А в предаването говорих както винаги само истината.Не ми е в характера да се надвиквам с другите,да се разпускам,да се глезя и флиртувам

пред камерите.

5. nastygirl - Gledah predavaneto, razbira se. ...

31.10.2007 13:32

Gledah predavaneto,razbira se.Krasiva,stilna-kakto vinagi!Znam mnenieto ti za silikona i ne se u4udih ot tova,koeto kaza.Davai vse taka!Bydi sebe si!

6. mikii - Супер си!

06.11.2007 05:29

Бъди все така усмихната, честна, достойна и талантлива!!! Всичко останало се нарежда от самосебе си - нали си забелязала!? ....Успех ....и късмет!!!

7. polinapleven - Полина

27.12.2007 23:50

Благодаря ти че си ме гледала.Страхотен фен си ми!

8. polinapleven - Полина

30.03 10:33

mikii,не е чак толкова лесно.Не всичко идва от самосебе си доста труд и нерви давам.Успех и на теб!

 

В този си пост бях писала повечко, но съде ли е ?

 

07.10.2007 17:21 - ПРОМЯНАТА

 

 

Здравейте!

Ето каква ученичка бях  в 11 клас-Математическа гимназия Плевен със специалност биология.

 

 

Това е най първата ми снимка като певица в "Пайнер",първият ми плакат и фотосесия.Много си я обичам, както и първата ми песен и клип "Тежка клетва".

 

 

Тази снимка до фонтана е свързана с един мой хубав спомен по време на Пирин фолк. Току що бях приета за певица във фирма "Пайнер".

 

Както и тази-

 

 

После започнах работа с Галена и Биляна в Харманли, боядисах си косата червена.

 

Обожавам като певица и човек Румяна, която катастрофира с децата и приятеля си.Тя имаше червена,много дълга коса и беше голяма красавица.Подражавах и тогава,не го крия. И досега зная всичките и песни, без някои народни.

 

 

Там в Харманли "Приказките" не се зъдържах дълго, климатът не бе за мен.Обстановката също.Биляна беше добричка с мене, а Галена командваше парада в пълния смисъл на думата.Аз съм по нежна, чувствителна душа,въздържана...Това личи и в погледа ми.

На следващата фотосесияи бях вече с червената коса облечена в доста провокативни костюми,но мисля че се получи добре.

 

 

Последваха и другите фотосесии.Първо с малко по тъмно червена коса, до лилаво,а после  и с тъмно кестенява,черна с каквато съм сега.

Много съм бледа с руса коса,а и трябва да слагам много ярко червило като на Соня Немска. Пък и в "Пайнер" изрусените са доста.

Очите са си мои и не бих използвала лещи, дори и от хигиенична гледна точка.Баба ми по майчина линия имаше такива очи,както и баща ми.Прадядо ми е бил с небесно сини очи,а на мама са едни сивожълти,в краищата пъстри.Гримът ми пречи,не го обичам,но няма как,без него не може.

 

 

Ето обложката на първия ми самостоятелен албум"Сладко желание".

Това е мисля най сполучливата  ми фотосесия със стилиста Васил Къркеланов.

 

 

Най хубавата ми снимка, според мене и доста фенове.

 

 

Много трудно свикнах с черната коса,а изглежда че и черната боя не ми понася много.

 

Снимката ми с плитката е на корицата на сп. Вирджиния-сега в октомврийският брой. Може да си го купите, струва само два лева.В списанието има поместени няколко мои снимки с черна коса от предпоследната ми сесия-

 

 

Това е снимка от концерта в НДК.За мене това е едно от най вълнуващите събития на певица в"Пайнер". Благодаря на Ивана. За първи път пях на живо  на такъв голям концерт и в НДК.

 

Сега се радвам на снимките от най новата си фотосесия

Най ми харесват тези в лилаво и в цял ръст с бялата рокля.

 

 

Една от любимите ми снимки в лилаво. Първоначално мислих в бяло, но се сетих, че Емилия е правила фотосесия в бяло и се отказах.Друга певица няма фотосесия в лилаво, а и цветът много ми допада.

 

 

Ако някои от вас се интересуват от мои снимки и кадри от  клипове и участия

може да посетят форума на Планета-

http://www.planeta.tv/forums/index.php?showtopic=113 ,

където имам папка и фотогалерия както и  -

http://cekupama.hit.bg/forum

 

Ще се радвам ако споделите с мене мнението си за моята визия. За попфолкпевиците визията не е маловажна. Мисля , че имам и интересен, различен глас от другите попфолкпевици, както и визия. Какъв цвят коса според вас най ми въври? Аз се харесвам най много с червена, но е много лекомислен цвят, не изглеждам толкова сериозна както с черна.

А руса изобщо не ми отива.Опитах веднъж с руса перука.

Косата си е моя но се страхувам вече от тези бои да не почне да пада. Други промени по себе си не правя, нямам силикон, лещи, операции....

 

Много поздрави и целувки! Благодаря,на тези които влизат тук и ми пишат.Когато мога ще ви отговарям. Старая се, но времето все не стига.

Обичам ви!

ПОЛИНА

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 740 Коментари: 6

Коментари

1. krassy - :)

03.02 18:23

снимките ти са прекрасни Поли!Продължавай все така

2. polinapleven - Полина

03.02 18:30

krassy,много съм променена! Но това е риск на професията. Няма да спирам. Благодаря и всичко добро!

3. dusi - darin

02.03 13:43

varni si kestenqvata kosi4ka

4. polinapleven - Полина

30.03 10:36

dusi и аз го искам.Ще се постарая....

5. chocolatte - Хубава си с всеки цвят коса :)

30.10 11:03

И аз обичам да си сменям цвета на косата. Искам да те попитам нещо. Когато променяш цвета на косата си чувстваш ли се по-свежа, по-доволна? Забелязала съм, че промяната на цвета на косата лично мен ме кара да се чувствам по-различно и приятно.Само се питах дали и с теб е така:)

6. polinapleven - Полина

03.11 22:21

chocolatte , благодаря! Не особено.При мене не е точно така, а просто за разнообразие.

 

 

23.09.2007 20:52 - Има ли невъзможна любов?

 

Една от най любимите ми песни с попзвучене е "Невъзможна любов".Тази песен съм я преживяла и ми е много скъпа.Не е типична балада,но звучи като такава.Клипът също излезе много успешен.Искам все такива песни да правя, да имам право да ги подбирам, а  и режисьорите на клиповете си без да се съобразявам с парите,които все не стигат.

 

http://zazz.bg/play:18800477

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 390 Коментари: 10

Коментари

1. yuliya2006 - Здравей скъпа Поли, невероятно ...

23.09.2007 22:35

Здравей скъпа Поли,невероятно красива си и вярвам че и душата ти е такава!

Невъзможната любов е голямата любовТя обикновенно е кармична от минали животи.Тя е зов,мечта,неизживяност,носи огромна радост и огромна болкаНо това са силни чувства, който се изпитват когато съдбата ги разделя и събира през годинитеУрок за обичта,за мъдроста на чувствата и тяхната непреходност.

с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ

2. nastygirl - Страхотна песен!Една от най-до...

24.09.2007 08:54

Страхотна песен!Една от най-добрите в кариерата ти!Клипа също беше на ниво!

3. valbg - :)

02.10.2007 21:52

песента е адски готина и нежна

4. polinapleven - Полина

07.10.2007 17:50

Здравей!Радвам се,че си тук.Когато те видях за първи път в "Кошарите" в Кайлъка Плевен, не очаквах,че си толкова хубава и добре облечена.Сега те поздравявам и ти благодаря за всичко ,което правиш за мене по форуми и навсякъде.Не всички фенове са ми като тебе верни.Остани си същата.

5. polinapleven - Полина

07.10.2007 17:54

Здравей ДЖУЛИЯ БЕЛ!

Не се познаваме още,но говориш хубаво и мило, за което много ти благодаря.Надявам се,че ще ми станеш истински фен? А красотата само ми вреди,заради нея много страдам и от двата пола.

6. polinapleven - Полина

07.10.2007 17:56

Здравей приятелче!

"Невъзможна любов" е страхотна песен.Искам следващата ми балада на която престои клип да е със същия успех.Стискай палци!

7. valbg - :)

07.10.2007 19:40

най малкото ще стискам палци :) надявам се да е също толкова супер, колкото и тази, дори и повече. Желая ти успех!

 

между другото да те питам - ще участваш ли на Евровизия тази година?

8. polinapleven - -:)))

06.11.2007 19:02

Предполагам че няма.......

9. valbg - :(

06.11.2007 19:48

жалко, ако все пак се престрашиш, обещавам да те подкрепя :D

10. polinapleven - Полина

29.08 19:09

valbg, благодаря за всичко!

23.09.2007 19:44 - Очаквам вашите въпроси

 

Здравей,Поли! 

Аз съм Гергана от Велико Търново и много съм щастлива от факта,че мога да ти напиша няколко реда.Поздравявам те за клипираната песен "Не мога",която е най-любимата ми песен в момента.Една наистина много стойностна песен с изключително красив текст.Клипа си пасва идеално със самата песен.Нямаш си и напредстава колко много отговаря на състоянието ми в момента.

Сега искам да ти задам и няколко въпроси:

1.Как подържаш фигурата си?

2.По бързи или по бавни песни предпочиташ да изпълняваш?

3.Би ли направила дует с коележка или колега?Ако да с кой?

4.Какво е мнението ти за Камелия?

5.Кое те прави най-щастлива в професията ти и имало ли е моменти в които си се съжалила,че си избрала тази нелека задача-да бъдеш певица?

6.Би ли ми пратила автограф ако имаш време?

Адрес:

гр.Велико Търново

п.к.5000

ул."Освобождение" 66

ет.2

за Гергана Станева

Благодаря ти предварително!Успех!

 

Здрасти, Гери!

1.Ходя на фитнес понякога. Обичам масажите. Плуването също ми харесва.

2.Определено по-бавните ми лежат повече.

3.Да, бих направила. Засега имам дует само с Амет. не съм мислила конкретно за друг.

4.Не сме имали контакти.

5.Имало е моменти, в които му е гадно и съжалява за някои неща, но след това те преминават. По принцип аз се занимавам от дълго време с музика и бих казал,а че това е работата, която ми харесва и върша с радост. Просто условията в тази държава са малко странни.

Много ме боли, че точно "Не мога" не е включена в никаква компилация.Тя е силна песен и не разбирам защо я пренебрегнаха, дори стана голям хит

"Не мога" 

текст Снежана Григорова

музика Даниел Ганев

 

http://zazz.bg/play:27ed5e61

 

Мили,приятели !

Очаквам вашите въпроси тук.Ще намирам време от София и от Плевен да ви отговарям.От Плевен ми е по удобно,защото ми помагат.През седмица две си идвамнай вече в събота и неделя.

Много ми е интересно тук и съжалявам,че нямам много свободно време.Нямам и кола,нямам самостоятелно жилище, нямам компютър.Живот и здраве да е,дано ми потръгнат участията.

 

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 328 Коментари: 10

Коментари

1. valbg - :)

23.09.2007 21:18

много сладко писъмце

 

сигурен съм че ще ти потръгнат изпълненията - като идваш към Варна драсни в блога писъмце да дойдем приятели :)

2. polinapleven - Полина

23.09.2007 21:24

Благодаря!Стига да имам участия във Варна.През лятото почивам най вече на Слънчев бряг.

3. valbg - :)

23.09.2007 21:26

Супер - значи си приличаме по нещо - аз предпочитам СЛЪНЧЕВ ден :) (курорта)

4. nastygirl - Здравей, миличка!Аз съм Дани от ...

24.09.2007 08:51

Здравей,миличка!Аз съм Дани от Плевен.Много се радвам,че си тук:)Знаеш,че ти си моята любимка и много държа на теб!Поли,кога ще клипирваш баладата,за която говорихме?

Много целувки от мен!Обичам те!

5. polinapleven - Полина

07.10.2007 17:59

Кой не обича морето?Аз не мога да изкарам зимата без да съм била през лятото на море поне месец.

6. polinapleven - Полина

07.10.2007 18:01

Дани,нали знаеш че не зависи всичко от мене.Пък и въпросът с парите не е за пренебрегване.И аз много те обичам и уважавам.Само добри неща да ти се случват.

7. sekirata - http://youtube.com/watch?v=-_4KhPTmtZk&feature=related

22.11.2007 15:57

НОВАТА ПЕСЕН И КЛИП НА ПОЛИНА

8. polinapleven - Полина

29.11.2007 21:31

http://www.planeta.tv/forums/index.php?showtopic=35593

 

Шести рожден ден на Планета ТВ-снимки

9. sekirata - Само да не ми пуснеш този коментар

25.05 16:09

Ей, престанете да ми създавате главоболия на мене и Полина, да обтягате отношенията ни!Тичате по нея , като копои навън,преследвате я. Кой ви дава адреса и, телефоните и ....Никой!

 

Значи сте хора от фирмата или познати на нейните продуценти. Значи сте моите врагове тук.

Имате и вие деца, ще ги намеря , обещавам ви, и жените, и мъжете ви, и.......

 

Оставете я на мира, съветвам ви, нямате представа какво бих могла да сторя...нямате! Нищо не би ме спряло, дори самата Полина.

 

Да ви купувала ТЕКСТОВЕТЕ -ТОЛКОВА ЛИ СТЕ Я ЗАКЪСАЛИ ЗА ПАРИ......МАЛЕЕЕ !

Полина не пее по мои текстове, запишете си го някъде.

Съжалявам, че спрях да пиша в попфолкфорумите. Но тук ще ви разнищя и не само тук! До скоро!

10. polinapleven - Полина

29.08 19:10

Мамо, за всичко си има хора, не се ядосвай!

 

 

 

22.09.2007 22:42 - Моята мечта

 

От малка си мечтаех да стана попфолк певица.Никога не съм гледала материално на този въпрос.Знаех,че конкуренцията е много голяма и че трябва голяма сила,воля и издържливост на характера.

Много съм упорита до инат и досега издържах.Надявам се да продължа в същия дух.Надявам се и на подкрепата на моите фенове.

Обичам ви!

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 401 Коментари: 12

Коментари

1. valbg - :)

23.09.2007 12:50

Определено си свястно момиче ;) иначе летния хит беше ме зарибил тотално въпреки че бях решил това лято да наблегна на друг стил музика - просто много готино парче отвсякъде :P

2. polinapleven - Полина

23.09.2007 20:02

Всеки човек има право на мечти.Така и аз си имам моите,които за моя радост се сбъднаха.

3. polinapleven - Полина

23.09.2007 20:05

Благодаря!Получи се хубаво клипче.Песента е весела и купонджийска и допадна на повечето млади хора.Доволна съм.

4. nastygirl - vinagi she imash moqta podkrepa. ...

27.09.2007 10:37

vinagi she imash moqta podkrepa.Obicham te!

5. polinapleven - Полина

07.10.2007 18:03

Целувки на вярната ми фенка Дани.

6. diamant1965 - Здравей Поли!

16.11.2007 19:58

Радвам се искрено, че си успяла да постигнеш мечтата си! Не бях те чувала до сега, защото не харесвам особено този музикален стил/не познавам нито една поп-фолк певица и не ги различавам даже/, обаче уважавам всеки труд и смятам, че за всеки творец има място под слънцето. Кой знае, може пък и да започна да гледам с други очи на поп-фолка покрай теб. Поздрави и Успех!

7. polinapleven - Полина

18.11.2007 20:34

Благодаря!Аз се старая да правя най вече песни с поп звучене.Кючеци определено нямам желание да правя доколкото зависи от мене.Старая се и визията ми да е така да се каже по сериозна.

8. anlov - Да си призная честно,

17.01 12:47

ти започваш да променяш постепенно и моята представа за онова, което се случва в твоя жанр.

 

Хубаво е, че залагаш на по-стилно излъчване и нямаш нищо общо с кръчмарско-оргийните извръщения, които само унизяват тези, които яко са се натресли в тях.

 

Нали нямаш нищо против да прибавиш и още един фен?

9. polinapleven - Полина

17.01 18:49

anlov,за това което се случва не съм виновна аз.Залагам наистина на песни с поп звучене и каквото зависи от мене го правя.Благодаря за разбирането!

10. bojank - Na6ite me4ti Poli, sa na6ata rea...

07.05 07:14

Na6ite me4ti Poli,sa na6ata realnost.Idva den v koito te se sbadvat:))

11. polinapleven - Полина

29.08 19:11

bojank, моята мечта се сбъдна.Певица съм и то в "Пайнер" , но като че ли гоня вече друга мечта.....

12. polinapleven - Полина

29.08 19:13

nastygirl , много ти благодаря за всичко! Ето виждаш, налага се да проверявам целия си блог. Доста коментари липсват и линкове не се отварят и .т .н.Това е то!

 

22.09.2007 21:46 - Една хубава сръбска песен

МНОГО БЪРКАШ

текст:Полина

музика:Ст.Недкович

аранжимент:Ангел Ефтимов

 

Хей,искаш с мене ти да си играеш,

но внимавай много,че ще плачеш после!

 

За пари ли ми говориш,

докога ли ще те слушам,

искаш пак да се изтъкваш,

стига малкозная всичко.

За жени ли ми говориш,

всичките по теб си падат

и това го зная също,

не недей,недей повтаря!

 

Пр:

Хей,искаш с мене ти да си играеш,

но внимавай много,че ще се опариш!

Хей,искаш с мене ти да си играеш,

но внимавай много,че ще плачеш после!

 

За любов ли ми говориш,

искаш да ме развълнуваш,

да не би да си помислиш,

че ще те обичам много?

Може би ти липсва нещо,

но не трябва в мен да търсиш,

погледни ме във очите,

бъркаш много,бъркаш много!

 

Пр:

Хей,искаш с мене ти да си играеш,

но внимавай много,че ще се опариш!

Хей,искаш с мене ти да си играеш,

но внимавай много,че ще плачеш после!

 

Ето първият ми опит да пиша текст на моя песен.

Песента е кавър и я има в първия  ми самостоятелен албум "Сладко желание"

Оригинала:

Badji - Hej crna zeno/на Полина -"Много бъркаш"

http://youtube.com/watch?v=5tOPMsE77mM

 

И мнението на моите фенове за песента:

http://www.planeta.tv/forums/index.php?showtopic=7490&st=0

 

Имам си вече подарък от Valery Gerov Варна

Чуйте го и вие.

 

http://youtube.com/watch?v=wRYIrxciyAk

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МОИТЕ КАВЪРИ -

 

http://www.planeta.tv/forums/index.php?showtopic=26636

 

ИЛИ -

 

Сладко желание -Полина

http://zazz.bg/play:b87dedc8

 

Djani - Sve mi tvoje nedostaje

http://youtube.com/watch?v=aL84NBIOtHM

 

-----------------------------------------------

 

Фатален петък -Полина

http://zazz.bg/play:aac077ce

 

Seka Aleksic Za ljubav mobilna

http://youtube.com/watch?v=XFfl5zWPDIY

----------------------------------------------------------

Полина-Няма друга

http://zazz.bg/play:53eb41db

 

Indy - Bela Haljina

http://youtube.com/watch?v=yuOkTcr6wW8

 

----------------------------------------------

Полина - Много Бъркаш -текст Полина

http://zazz.bg/play:30cc9309

 

Badji - Hej crna zeno

http://youtube.com/watch?v=5tOPMsE77mM

---------------------------------

Полина и Амет-Невярна любов

http://zazz.bg/play:4f5cb977

 

Песента е румънска!

Това са ми кавърите досега за близо три години в Пайнер!

 

Ето няколко  мои любими авторови песни -

Полина-Тежка клетва

http://youtube.com/watch?v=hpZ3dpIvmJI&feature=related

 

Полина-Невъзможна любов

http://youtube.com/watch?v=z0kecKecCRM

 

Полина-Тайна непозната

http://youtube.com/watch?v=d11VUcS7hQ8

 

Полина-Любов нетрайна

http://youtube.com/watch?v=IT-A_JOLkdE

 

Полина-Жадни за любов

http://youtube.com/watch?v=hIjeLKn_nmg&feature=related

 

Полина-Не мога

http://youtube.com/watch?v=yFl8rtPqNQs

 

Полина-Не си отивай

http://youtube.com/watch?v=-_4KhPTmtZk&feature=related

 

 

Полина -Не мога

http://youtube.com/watch?v=gR220ha19CM&feature=related

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 1159 Коментари: 10

Последна промяна: 12:28

Коментари

1. valbg - :)

22.09.2007 22:47

много сладка, бърза и позитивна песничка

кефи :)

2. polinapleven - Полина

22.09.2007 22:51

Вече си имам и тук фен.Много ми е приятно!

3. valbg - :)

23.09.2007 12:53

чувствата са взаимни

 

ето въпросната песничка (изрязах от други твои клипове направих монтажче за песента)

 

http://youtube.com/watch?v=wRYIrxciyAk

 

надявам се да ти хареса

 

п.с.:сори че качеството е ужастно но по добрия ми вариант излезе 700мб, а нета ми е ужасен за качване на клипчета :D

4. polinapleven - Полина

23.09.2007 20:29

Благодаря ти за красивия подарък!Много ми хареса,но не знам защо постоянно прекъсва картината и звукаИзползвал си най много кадри от "Ти си върха" стара песничка.От доста време насам правя най вече поппарчета.

Повторно благодаря!

5. valbg - :)

23.09.2007 20:42

хммм .. не си изчкала да зареди YouTube ... радвам се че ти е харесала. (между другото края е от друг твой клип)

 

Като спомена за Поп Парчетата - една приятелка днес ме тормозеше да й открия две твои песнички (видяла ги в 3+) за които изненадващо не бях чувал , мисля че бяха "Целувай" и "Не можеш да ме спреш". Ще подшушнеш ли кога и в кои компилации ще излязат :D

6. valbg - ;)

23.09.2007 21:11

да си призная не следя много новините в фолк средите напоследък (изчервяване)

какво се случи с "Не Мога" ?

7. polinapleven - Полина

23.09.2007 21:12

Да,видях,че си включил накрая и от "Невъзможна любов"кадри.Добре се справяш.

 

Виж в блогрола ми.

 

"Няма друга" -кавър

текст Румен Стефанов

аранжимент Николай Луканов

 

"Не мога" -

текст Снежана Григорова

музика Даниел Ганев

с клип-

http://zazz.bg/play:27ed5e61

и на живо в зала НДК-

http://zazz.bg/play:a8f0cdaa

 

"Жадни за любов"-

текст Снежана Григорова

музика Даниел Ганев

с клип -

http://zazz.bg/play:d6889564

 

"Не можеш да ме спреш"

текст Катя Викьова

музика Иван Филипов

аранжимент Борис Павлов

 

"Целувай!"-

текст, музика, аранжимент Мартин Биолчев

 

"Не си отивай"-

текст Снежана Григорова

музика и аранжимент Даниел Ганев

 

"Не говори"-

текст Снежана Григорова

музика и аранжимент Пламен Станчев

 

Не зависи от мене коя песен ще изберат за дадена компилация.Видя какво се получи с "Не мога"

А сега Чао и до следващия път!

Беше ми приятно!

8. polinapleven - Полина

23.09.2007 21:16

"Не мога" все още не е включена в никаква компилация,а е хит и то с попзвучене.

До скоро!

9. valbg - :)

23.09.2007 21:21

Знам... много се бях зарибил по нея - адски готина песничка :) пробвала ли си да я запишеш на Английски или Френски - може пък да стане хит в чужбина. Още си спомням как Светла проби във Франция със C"est la vie!, а доколкото знам е колежка от пайнер :P

10. polinapleven - Полина

23.09.2007 21:27

Няма да ми разрешат.Подписала съм железен договор с "Пайнер"

 

 

22.09.2007 19:22 - ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

 

Имайки впредвид, че тук много зачести злоупотребата с моето име, позволих си и аз скромното присъствие в blog.bg. Дано всички сте приятно изненадани? sekirata e друг човек и си носи своята индивидуалност, отговорност за себе си, както и аз. Затова  Ви моля, каквото се отнася за мене, пишете го тук!

С нетърпение очаквам вашите въпроси.

Целувки!

ПОЛИНА

 

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 511 Коментари: 10

Коментари

1. slavei - Здравей, Поли!

22.09.2007 19:38

Добре дошла сред нас!

И успех!:))

2. polinapleven - Полина

22.09.2007 19:46

Благодаря!

Надявам се,че ви е приятно?

Но няма да бъда много редовна с отговорите на коментарите си имайки впредвид заетостта си и постоянните си пътувания.Съжалявам ако за някои поведението ми пред камерата е по освободено,но това са рисковете на професията.

Засега не съм решила да се снимам в "Плейбой" или в подобни списания.

3. fanny - @polinapleven

22.09.2007 20:49

Много добре изглеждаш, Поли! а за къде ще се снимаш си е само твоя работа! Приятна вечер! Усмивки!

4. polinapleven - Полина

22.09.2007 21:55

Да се надявам,че е така,защото конкуренцията е много голяма при нас.Не е маловажна визията.

Приятна вечер и на теб!

 

5. valbg - Супер Си

22.09.2007 22:34

Пожелавам ти мноого приятни мигове сред блоговете ни :)

6. polinapleven - Полина

22.09.2007 23:11

Много благодаря!Приятно е тук,но нямам много свободно време.Не мога сама да се справям с всичко тук.Сложничко е за мене.

7. aneliaprincess - Здравей,Поли

17.11.2007 02:43

Изненадах се, когато те видях и трябваше да почета малко, да те погледам, за да се уверя, че си ти. Приятна изненада определено. Радвам се за успехите ти. Онова, което винаги съм искала да мога да правя е да пея... но не мога, затова се радвам на теб и успехите ти.

8. polinapleven - Полина

18.11.2007 20:37

Благодаря!Всеки човек си има определената дарба и желания.Убедена съм,че и при вас е така.

9. dusi - darin

02.03 13:41

gotima si ii me kefi6!

10. polinapleven - Полина

30.03 10:43

dusi,благодаря!Радвам се.Всичко добро ти желая!









Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Музика
Прочетен: 344248
Постинги: 146
Коментари: 136
Гласове: 3157