Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 08:59 - ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ПУСТИТЕ ПАРИ И СЛАВА! СВЕСТЕТЕ СЕ! САМО СЪС ПАРИ И ВЛАСТ НЕ СТАВА!
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 985 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо стоят измислени грозни статии в интернета още от 2010-2011 година срещу Полина и майка и? Ще отговоря.Защото Полина избяга от тази порно индустрия,но те я настигнаха и в чужбина.Пайнерчо не можел да приеме,че е вложил пари в Полина,а тя не иска като другите да е всичко друго, но не и певица.
Та там в чалгата пеенето е между другото,в компютрите,
те са си просто ПОРНО КОМПАНИИ!
Защото гузен негонен бяга-"Твоята дъщеря ни напусна и сега аз трябва да пия една студена вода,че напразно съминвестирал в нея!Ще дойда в Плевен и ще ти извия шията като на пиле,ще ти взема жилището да няма и къде да живеете,за мене е нищо,за вас вече всичко.Така както стана с жилището на дъщерятив София.


Майката се бореше и плюеше по тях и затова сега плащат на такива платени драскачи ,сайтове и медии да и отвърнат .Защо не спират и не изтриват стари статии от години наред ли,АМИ ЗАЩОТО СЕ ПЛАЩА.Докато има кой да плаща включително и Глория,която по добре да си гледа "талантливата"дъщеря,докато журналистиката,репортерите,медиите са платени -НАВСЯКЪДЕ ЩЕ БЪЛВАТ НЕ САМО СТАРИ СТАТИИ С ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ АМИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ-четвъртокласнички наръгани с ножове от непълнолетни момченца в асансьори и тем подобни.

ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е?!
ТОВА НАРОД ЛИ Е?!


Народе зомбиран и провокиран,

от високи цени и престъпност шокиран,
няма нужда да обяснявам,
няма въпроси аз да задавам.
Реклами течат на изкуствени певици,
с силиконови устни и силиконови ...и,
по сайтове, блогове и интернет,
българският народ е от кич превзет!
Докато съм жива ще се моля на Бога,
Полина да не стига до силикон и дрога,
да не си плаща за разни реклами
и да не хленчи за участия и награди.
Красотата естествена май не се тачи,
силикона им скърца, но го търсят значи
както и скалпела, кича, парите,
духовните ценности къде са, мечтите...?!

МОЛЕТЕ СЕ, ЗА ВАС И ДЕЦАТА СИ, ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА НАЦИЯТА!

Плачете нещастни родители , вижте децата ви на какво и на кои пляскат и .....какво ни чака нас Българите! 

Талант и красота не се купуват,
или ги имаш или нямаш.
За някои те много струват...
"Даваш ли Балканджи Йово, даваш...


Не съм загряла, а съм прегряла
и ще тръгна да стрелям наред,
не ме плаши смъртта, не оставям,
по глупавия да ме учи на ред.
Тез дето пипат, крадци са,
но ти недей се коси,
тя милата не ще кандиса,
ще сече, от това най боли
да засягат истински чувства,
да се ровят в душата ми те,
тези хора болни, без чувства,
те посягат на мойто сърце!
Ще ми кажат да спра да пиша,
да спра и да защитавам,
във тях нещо явно издиша,
до любимото плътно оставам.

ОТПРАВЯМ АЗ МОЛБА КЪМ БОГ И ЗОВ, 
КЪМ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, СМИРНЕНСКИ, ВАЗОВ- 
СЪБУДЕТЕ СЕ И НАЧИН НАМЕРЕТЕ, 
ОТ ТАЗИ ЦИГАНИЯ БЪЛГАРИНА ОТТЪРВЕТЕ!
ЩЕ ПОВРЪЩАМ ЦЯЛА НОЩ СЛЕД ТОЗИ ШОК, 
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ ГРЕШЕН НАШ НАРОД!




Гласувай:
3



1. sladkotojelanienap - . . . . . . "МОЯТА" РОДИ...
03.09.2017 09:20
......"МОЯТА" РОДИНА!

"Втора Родина няма никъде" - Фики ?!?!?! Аз също имам Родина и то истинска,защото съм Българка,но тя ме предаде на онези.... А за мама да не говорим,дори расистка я изкараха някои ,които им се иска, но не могат да бъдат, като нея патриоти. Но от Родината ме изнесоха след като ме обраха и разсипаха живота и здравето,както и на семейството ми. Бъдещето ми. Бащата на Фики е големият глас Тони Стораро,пред чийто глас-талант се прекланям.Фики-не! Както и интервюиращата го по БТВ тази сутрин дъщеря на секс символа Аня Пенчива и бъбривият Сашо Диков.Тя го е поканила,за да защити и своите позиции,нали и нея я крепят родителите и дори има смелост не, а безочие да си го признае в ефир! Фики. Първо що за обръщение,за визия да не говорим въпреки фитнеса му. Песните баща му ги подбира и купува,на това Фики вика помощ,както и на това,да му купи наградата "певец на годината".Как става в една такава България е ясно.Изпя ,записа няколко песни за България,няколко гръмки фрази "Никой не си избира Родината"- пуска в ефир и по концертите си,които пак познайте кой ги субсидира.Такива мераци имат всички певци,дори и артисти.Децата им да станат като тях.Защо ли Стоянка Мутафова и не само тя няма такъв мерак? И затова ли Господ я държи толкова време жива? Пожелавам и още 90 години поне. Всичко е до интелект, манталитет. Тони Стораро е голямата работа,никой не може да му отрече най вече гласа,че е на висота, но защо се излага със сина си?Явно за друго синът му НЕ става. Но какво от това и за другото Тони пак ще плаща,така че защо се пъни,той няма как да не вижда,че синът му,родният му син е в сянка,както и онази Загоровата "съпруга". Вижда се колко може дъщеря и, като певица. Така че моят въпрос е към Тони Стораро,но не като баща, а като певец и то както казва Фики певец представящ за Родина България! Защо,Тони,се излагаш? Мераците на родителите са едно, а възможностите на децата им друго. Много примери има .Аз не влизам в това число -моите родители,баби ,дядовци.....никой не е бил големият глас Тони Стораро! А за патриотизма ще поспорим. Това е фасада,покритие, за да вземе Фики българска награда. Друг е въпросът,че българите се продаваме на малцинствата, които продължават да твърдят,че България е тяхна Родина, а следователно на нас българите ТЯ Е МАЩЕХА! Браво! Търпете.Защо тогава пее на майчиния си език, защо пак кючек, защо тази голотия, ориенталщина....

КОЙ ПЛАЩА, освен татенцето?!



И тази млада жена в клипа,съвсем неподходяща,дори кичозно,а и самата мелодия не е за този текст. Това вече не е само мое мнение.



Това вече е циганията! Всъщност Фики забрави българския в песента. Песен?!


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Музика
Прочетен: 343524
Постинги: 146
Коментари: 136
Гласове: 3156