Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 14:44 - НАЛИ...? ЦЕЛТА Е ДА ОСТАНАТ ДРУГИТЕ "ПЕВИЦИ"
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 2075 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Повтаряй-Отказвам се от майка си,няма никога вече да искам да пея,да излизам на сцена.....Слушкай и изпълнявай,ще не каквото ти искаш и ще слушкаш,договорът ти е граждански,знаеш.....и.т.н.
И НАКРАЯ-ТАКА КАКТО ТЕ НАПРАВИХМЕ ИЗВЕСТНА,ТАКА ЩЕ ТЕ И СМАЖЕМ С ПОМОЩТА НА ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ПОЗВОЛЕНИ И НЕПОЗВОЛЕНИ.

ТАКА И СТАНА
ИТРЯБВАЛО МАЙКАТА ДОРИ ДА БЛАГОДАРИ,ЧЕ ПОЛИНА ВСЕ ПАК Е ОСТАВЕНА ЖИВА.

Румяна,Рейхан, Севджан....дали виждат всичко от небето?

А това е anabella -туркиня модераторка от най важните тогава в планета тв, която изтри повечето стихове на майката на Полина за Полина и текстове на песни,просто ги префасонираха с двете пайнерски поетеси М и С. Изтриха се всички постове,регистрации на майката на Полина по всички попфолк форуми и всякакви други-Пайнер си има служители -копои за тази цел,както и отделят доста времеи пари и сега се вижда как си помпат посещенията наклиповете-най малкото.Та СЕКИРАТАкоято е била и либерта и какво ли неот чудо беше и май още е в немилост та и от поетесите,които пък я мразятче емайка на чалга певица. Секирата защитавала детето си,когато четяла какво пишат за нея вярно и невярно!Защото секирата е враг номер едно на чалгата отпреди Полина да я излъжат там-влюбена в певицата Румяна,на която също видяха сметката .И понеже все пак Полина остана жива,трябва и досега да сме подканяни двете най вече,дасем се хвърлили от терасата,обречени сме,а навън не,защото имало там "обори"за нас.

Тогава и сега родителките на другите певици можели да пишат навсякъде,защото пишели само хубаво и не защитавали дъщерите си,то не е имало и от какво ,защото те и сега са си БЕЛИ ПАЙНЕРОВИ ИЛИ ВЪОБЩЕ ЧАЛГА БЕЛИ РОБИНИ!

image

19.09 13:22 - Плакатите, картичките и албума ми са готови от Много време насам, но НЕ ГИ ПУСКАТ-СТОЯТ В СКЛАДА? ЗАЩО?

 

ЗДРАВЕЙТЕ, ВЕРНИ ФЕНОВЕ!

 

Ето малко снимчици от лятото във Венеция. Празнувах там рожденния си ден -8 юли. Беше страхотно, приказно. Не ме влече засега Америка, знам че е голяма лудница там пък е и далечко. Обичам България и не ми се бяга засега от нея, колкото и да ме предизвикват ....някои!

Тук съм на кораба. Беше много топло, не се траеше

И другите снимки вече пристигнала там.

Бях много уморена, но много щастлива.

http://www.polinafolk.hit.bg/

 

ТОВА Е НОВИЯТ МИ САЙТ. ЗАПОВЯДАЙТЕ !

 

 

А сега познайте къде планувам да пътувам за Новата година? Тайна.

 

СЕГА БИХ СЕ ПОВТОРИЛА, НО ИМА НУЖДА........

 

Скоро бях на участие в Гърция и нещо нещата се смотаха. Неприятности първо с билета до там, не ми го плащаха, поне така беше до последния момент, а накрая и хонорара не ми изплатиха. Даниела, която отговаряше затова се прокри и шикалкави. Огорчението ми се засилва още повече от това, че с Даниела ме запозна лелята на модела  Деси от Плевен. Не предполагах, че и те ми завиждат. Аз не съм конкуренция нито на Деси, нито на моделите на леля и Светла, която шие  на Глория тоалетите. Досещате се....

 

Къде е фирмата, продуцентите ми? Кой ще ме защити  при кражбата  на хонорара  от последното ми участие?

Даниела или която и да е там, които и да сте, защо ме измамихте?  Защо не ми заплатихте участието, защо? Защо тогава ме изпратихте там? Докога ще се държите така с мене? Аз съм човек, разберете го най сетне, не съм кукла при това силиконова.

Защо си гушнахте паричките?

Нямам думи.

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 994 Коментари: 30

Последна промяна: 11.10 02:44

-------------------------------------------------------

 

04.10 12:35 - Изпращам есен 2008 с нов албум "Няма друга", нова фотосесия, нови картички и плакати

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

 

ВТОРИЯТ МИ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ  "НЯМА ДРУГА"  ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

Това е най новото около мене,макар че за мене не е новина. Вторият ми самостоятелен албум "Няма друга" беше готов преди няколко месеца, както и  фотосесията ми,плакатите и картичките.  Моите продуценти решават кога и какво да пуснат на пазара. Радвам се,че все пак ги пуснаха,за което им благодаря! Не мога да се сърдя на никой, живеем в България.

 

Така изглеждат новите ми картички

 

Ето и снимката , която моите продуценти са избрали за плакат

 

Не съм мислила коя от песните да клипирам, а и не зависи само от мене. Харесвам всичките си песни и с желание ги изпълнявам стига да ми се дава тази възможност. Да се надявам....


А  СЕГА ЕДНА ИЗНЕНАДА ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ПРОПУСНАЛИ ТОВА ИЗДАНИЕ НА СПИСАНИЕ  "МЕРИ"- юни 2008 , където бях лице от корицата

image

Не вярвайте и не четете  жълти вестници,списания пълни с клюки и интриги. От мухата правят слон. Търсят скандалното, то е на първа линия. Хората с това си изкарват хляба. Разбирам ги.

Антирекламата е най добрата реклама. Тъжно, но факт.

 

http://www.obichahtedopoluda.hit.bg/

 

"Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. "

Заповядайте !

 

http://www.music.store.bg/c/p-p/m-584/id-9626/polina-sladko-zhelanie.html

 

http://pop-folk.mp3-bg.com/Polina-358.html

 

http://textove.com/songs.php?artist=951

 

За улеснение на малките ми фенове тук ето интервюто с по едър шрифт, доколкото мога да се справя в този сайт.

 

Най добре тук -

 

http://www.sibir.bg/blog/AN53/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=177440

 

ТОВА ОТ МЕН. ЖЕЛАЯ ВИ ВСИЧКО ДОБРО И МНОГО ЛЮБОВ!

 

ЦЕЛУВКИ!

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 1100 Коментари: 48

----------------------------------------------------------------------------

 

03.11 18:38 - ДА МОЖЕШ ДА ОБИЧАШ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ

 

Здравейте, приятели!

 

Албумът ми вече е на пазара заедно с новите картички и плакати, но все още нямам участия. В последно време ми се случват разни неща, които не знам на какво се дължат. Намерих на терасата си умряло малко птиче .Беше едно такова пъстричко. На същият ден счупих няколко чаши. От половин месец ми горят електрическите крушки. Където и да отида, било на магазина, козметичка, масажистка, на фитнес, дори и на фризьор не ми върви. Казвам едно, а те ми правят съвсем друго или губя и чупя. Смених доста телефони и карти, но имам чувство, че са на подслушване. Спират ми се разговорите на определени моменти и думи, чувам други шумове освен отсрещния глас. Аз все пак знам къде се намирам,когато говоря с някой,а и него също.Все по често ме скарват с приятеля ми. Но се успокоявам, като гледам как колежките ми пък направо ги развеждат или си крадат съпрузите. Да ме е страх да се омъжа. Чудя се да запиша ли второ висше по подобие на повечето певици, които се записаха за първо?

Общо взето не скучая, но тези чудатости ме втрещяват. Не смея да споделям всичко с близките си ,както и тук, но нещата определено не вървят и имам чувство,че не е само от конкуренцията. Искам да правя музика, песни, а на практика излиза,че тези които ме приеха във фирмата си затова, не искат това от мене. След появата на албума ми би трябвало да ме покажат поне малко на публиката, но си оставам с надеждата за певчески участия и изяви. Скоро бях на фризьор и  ми изчезнаха всичките пари от дамската чанта. Същият този фризьор Илиян от Русе, който ме поучава как да живея и да се правя на интересна, че да съм актуална и търсена. Аз не мога, като Азис и Галена да се друсам и подмятам по сцената и да обръщам всичко на кючек . Видях, че майка ми е писала доста в блога си за Илиян,за Азис и Галена, дори за Глория. Някъде не е права, но тя е отделен човек и аз не мога да и се меся, както и тя на мен в моя живот. Притеснява се все пак за мен и това е нормално. Не я упреквам. Вече разбирам,че за доста неща е права.

Сега искам да ви запозная с брат си, който за добро или зло живее и работи в Хасково, а приятелката му Мариана е от Димитровград. Мариана, така се казва тя, дълго време стои без работа, намира ,но все не се застоява. То си е грижа, но за брат ми,че той трябва да поддържа къщата,както се казва. Още не са се бракували. Майка ми не е съгласна с тези и други неща, но не зависи от нея. Ние сами си решаваме нещата. У дома сме така-всеки сам си ръководи живота. Жалкото е, че има хора, които пречат.От конкуренцията ли е или от други завистливи хора, но при мене особено намесата отвън е голяма.

Ето го и моето братче Владо. Владимир е правилното му име, но аз му викам Владо. По голям е  от мене само с две години и то непълни. Завърши  школата в Симеоново и го разпределиха в Хасково, от което мама е бясна. Тя и на мене се ядосва. Все повтаря ,че и двамата сме се "забили" при циганите и турците.

 

Тук мама е на гости на Владо в Хасково. Не и е много весело, но на Владо му е добре там.

Това е Мариана, приятелката на Владо .

Преценете сами, кой кого повече обича.

На Великден при Владо в Хасково.

Така изглеждам в действителност.

Виждате,че няма голяма разлика от Полина в клиповете.Това ме радва!

Тук  Владо има гости -братовчедката ни Илияна със съпруга си Пламен от Плевен.

И една изненада.Скоро записах много хубава песен, но нека остане тайна. Самата аз се чудя откъде намирам сили и желание за работа, след като нямам подкрепата и куража,от които трябва!

ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ!

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 1842 Коментари: 60

-------------------------------------------------------------------------

15.11 14:15 - ФОТО  РАЗХОДКА

 

Това е снимката от обложката на първият ми самостоятелен албум в "Пайнер"-Сладко желание" лято 2006.

Направих го с голямо желание и надежди. Повечето песни в него са на Илия Загоров,който до някое време ми беше продуцент.След намесата на Глория и други важни лица, останах сама дълго време без продуцент, което стана в началото на кариерата ми и нямаше как да не се отрази на всичко  свързано с нея и със самата мен. Коко Динев наистина е приятел на Илия Загоров, но с него не съм имала никакви взаимоотношениия, никакви конфликти, така че sinay престани да се заяждаш. Вече ще трия всякакви твои писма и коментари в блога ми. sekirata  в достатъчно  от постовете си  е писала и доказала коя певица с коя се заяжда,  дори и клипчета има такива. Но ти умишлено си затваряш очите  и проблема си е твой, а и на тези, които те карат да се заяждаш с мене. Отминавам те и то с  голямо удоволствие.

 

Ето и другите снимки от това време, когато бях леко потъмила червената си коса. По късно някои решиха,че трябва да съм с черна коса, за да последват обвинения, че приличам на Анелия и Преслава, което е невъзможно.

 

Ето и новата ми визия.Дори столът е същият,на който снимаха и Анелия. Имам пост тук в блога си със снимки мои и нейни .

Дали  тогава е било целенасочено или не, не можаха да ме скарат  с Анелия и с Коко Динев .

Кои  имаха този интерес сега вече е ясно.

А костюмът ми не съм го избирала аз, точоно него одобриха, а то било защото и Анелия има същия. Срамна работа.Тогава не обръщах внимание на тези неща, както  и на цвета на косата си. Не мога да бъда грозна дори и със зелена коса .

Тук решиха, че трябва да приличам на новата звезда тогава -Димана, с която напук на всички бяхме доста близки, поне докато я омъжиха.

Ето ме увита в чаршаф по подобие пак на Анелия в един от клиповете и.Чаршафът на Анелия беше  по сив, а тя  доста по пълна.

Не пропустнаха и с Галена да ме сравнят, където пък всякаква прилика между нея и мене  е пълен абсурд, въпреки голямата намеса на хирургията при нея.

Има такава нейна снимка ,същата поза и старанието на компютъра да я сравни с мене.

тук ме сравняват със Силвия

а тук  с Валя

най често ме оприличават на Глория дори и с тембъра на гласа, но това вече е по други причини и може би това даде резултат. Аз харесвам тази певица, но тя мене едва ли.Поне досега не го е показала, дори не ми говори, подминава ме.

Не ми е приятно и този маниер на работа е повече от гнусен. Всеки човек е индивидуалност и защо трябва да се оприличава на другите дори в имета на бизнеса?

А тук трябваше да приличам на Райна. Тя има особени черти на лицето и няма нищо общо с моя изглед. Дори и в тялото е с друга конструкция.

Не знам дали Райна си сложи вече силикон,като Анелия. Аз нямам такива намерения. Харесвам се такава каквато съм , дори с червен цвят на косата. Ето едни от най първите ми снимки.

разбира се това са студийни снимки, но ето ви и няколко обикновени от различно време-

ученичка в горен курс

студентка в София

на Пирин фолк

на участие, но тогава повече ги имах. Защо ли?

в Париж

в Плевен

Слънчев бряг

на участие

на гости в Милано

А тези няколко снимки са от единственото ми досега участие в Плевен  -"Кошарите"  в Кайлъка.

Като изключим гостуването ми в НШЗО,където накараха войничетата да си платят билетите. Само при мен така стана, при Соня Немска и другите от "Пайнер" не. Обидно е, че ми осуетиха и фен клубовете в Плевен прсот ги спряха! Бих се позамислила дали и бих направила такива там .

с Румен -мой фен от Плевен

В Плевен -"Кошарите" с Дани моята голяма фенка и най добрата приятелка на мама

Майка ми твърди, че новите ми плакати и албума в Плевен стоят в склада. Пробутват старите ми картички с червeна коса. В София на "Иван Асен" -същият номер...Повече от ясно ми е ,че ме крият и то години наред. Отвратих  от цялата тази политика на налагане на звезди с подбрани песни, реклама изобщо.

 

Иначе аз съм горе долу добре, като изключим това ,че съм обезпокоявана от пратеници ....

Повече от ясно ми е всичко. Аз продължавам да вярвам, че има добри хора, но защо ли една група хора се опитват да убият тази моя вяра, да убият всичко човешко в мен ? Ако е на лична основа, то аз не съм слънце да огрея всички, пък  и те на са светци. Колкото до конкуренцията, всички знаят,че насила прехвалена работа не е работа и рано или късно се срива постигнатото с пари и нечестност.

 

ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ И ЦЕЛУВКИ!

Автор: polinapleven Категория: Звезди

Прочетен: 1429 Коментари: 50

---------------------------------------------------------------------------------

30.11 18:52 - ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО МЕ ГЛЕДАТ ПОД ЛУПА

Принудена съм да пусна този си постинг, поради зачестилите се злоупотреби с моето име, визия и глас!

 

МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ, КОИТО МЕ ХАРЕСВАТ ТАКАВА КАКВАТО СЪМ!

СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ПОЧТИ НЯМАМ УЧАСТИЯ, ЗА ДА МЕ ВИДИТЕ НА ЖИВО!

ПОЛИНА

-------------------------------------------------------------------------------

 

25.08.2007 21:14 - ТЯ.....ПОЛИНА!

 

/блогрол/

Тя обича морето.

То и отговаря с любов, гали я с вълните  всяко лято.

 

Тя обича да пътува.

Нищо, че зодията и е рак -напред назад, тя постоянно пътува,

 не спира и пътищата я канят  напук на пречките на хората,

които служебно и определят маршрута.

 

Тя обича да похапва пастички, пържолки и плодова салата,

да пие натурални сокове. И това удоволствие може да си позволи,

защото си е по природа елегантна, грацилна.

 Няма нужда от корекции, интервенции

по себе си както повечето и колежки.

 

Тя обича и уважава полусираците и сираците,

порядъчните семейства.

От двумесечно бебе живее само с майка си

и брат си, не познава и досега бащина ласка, грижи...

 

Тя обича истината и боледува, когато е лъгана!

И досега животът, работата и

и поднасят много болка, измами, неприятности!

 

Тя обича да се грижи за себе си,

да спортува, да релаксира. И досега с това се справя успешно

 въпреки чуждата намеса и многото болести,

от които все някак се спасява.

 

Тя обича скромността и е такава,

една от най скромните,естествени, интелигентни,

 образовани, неподправени попфолкпевици.

По тази причина не ми и разреши тук

да и направя http://polina.blog.bg при условие,

че повечето и колеги и колежки ТУК имат и

то не един такъв блог, най вече Райна!

 

Тя обича и вярва на хората, но разбра,

 че без пари не може крачка напред, дори една крачка!

 

Тя обичаше да пее, НАЙ МНОГО ОБИЧАШЕ ДА ПЕЕ!

Но сега и аз се питам дали все още обича ....да пее? И то тук в България при тези условия на упадък на образование, култура и липса на духовни ценности?!

 

Тя обича най много българската авторова песен,

но разбра, че и там нещата движат парите,

кой на кого, за колко да и предостави дадената

 песен, хит, даден текст за песен! И въпреки

всичко от по новите певици в попфолка

тя има най малко кавъри. Ето вижте -

 

Djani - Sve Mi Tvoje

http://youtube.com/watch?v=aL84NBIOtHM - Промени Изтрий

Полина -"Сладко желание"кавър от Djani

http://www.youtube.com/watch?v=U5ai7KmKcHk

 

Seka Aleksic Za ljubav mobilna

http://youtube.com/watch?v=XFfl5zWPDIY - Промени Изтрий

Полина -"Фатален петък" кавър от Seka Aleksic

http://vbox7.com/play:aac077ce - Промени Изтрий

 

 

Indy - Bela Haljina /на Полина -"Няма друга"/

http://youtube.com/watch?v=yuOkTcr6wW8 - Промени Изтрий

 

 

Badji - Hej crna zeno/на Полина -"Много бъркаш"/

http://youtube.com/watch?v=5tOPMsE77mM - Промени Изтрий

 

------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=akJYuxwfa2w

 

1

. Моят сайт

http://www.polinafolk.hit.bg - Промени | Изтрий

 

2

. Полина

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=103858 - Промени | Изтрий

 

3

. Полина -Обичах те до полуда

http://www.obichahtedopoluda.hit.bg/ - Промени | Изтрий

 

4

. Полина - Гласувайте

http://www.music.store.bg/c/p-p/m-584/id-9626/polina-sladko-zhelanie.html- - Промени | Изтрий

 

5

. Полина -mp3-bg.com

http://pop-folk.mp3-bg.com/Polina-358.html - Промени | Изтрий

 

6

. Полина -текстове на песни

http://textove.com/songs.php?artist=951 - Промени | Изтрий

 

7

. Изящество, финес, красота!

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=90902 - Промени | Изтрий

 

8

. Моите няколко кавъра - Сладко желание

http://www.youtube.com/watch?v=U5ai7KmKcHk - Промени | Изтрий

 

9

. Djani - Sve mi tvoje nedostaje (оригинала)

http://youtube.com/watch?v=aL84NBIOtHM - Промени | Изтрий

 

10

. Моите няколко кавъра -Фатален петък

http://www.youtube.com/watch?v=rInl_zQwRO4 - Промени | Изтрий

 

11

. Seka Aleksic Za ljubav mobilna (оригинала)

http://youtube.com/watch?v=XFfl5zWPDIY - Промени | Изтрий

 

12

. Моите няколко кавъра -Няма друга

http://zazz.bg/play:53eb41db - Промени | Изтрий

 

13

. Indy - Bela Haljina (оригинала)

http://youtube.com/watch?v=yuOkTcr6wW8 - Промени | Изтрий

 

14

. Моите няколко кавъра - дуета ми с Амет

http://zazz.bg/play:4f5cb977 - Промени | Изтрий

 

15

. Моите няколко кавъра -Много бъркаш (текст Полина)

http://youtube.com/watch?v=wRYIrxciyAk - Промени | Изтрий

 

16

. Badji - Hej crna zeno (оригинала)

http://youtube.com/watch?v=5tOPMsE77mM - Промени | Изтрий

 

17

. Моите няколко кавъра - Обичах те до полуда

http://youtube.com/watch?v=tXBi8xxP-ac&feature=related - Промени | Изтрий

 

18

. Seka Aleksic - Kraljica (оригинала)

http://www.youtube.com/watch?v=Znwp7HoTtVI - Промени | Изтрий

 

19

. ПОЛИНА -ЛЯТО 2008

http://polinapleven.blog.bg/viewpost.php?id=228059 - Промени | Изтрий

 

20

. Къде са ми парите?

http://polinapleven.blog.bg/viewpost.php?id=152283 - Промени | Изтрий

 

21

. Конкуренция

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=248519 - Промени | Изтрий

 

22

. Натиск

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=236214 - Промени | Изтрий

  

Първи самостоятелен албум "Сладко желание" -14 песни

с промоция в Харманли  -"Приказките"  юни 2006 г

 

 

 

 

Публикувано на: 27.08.2007 10:38    Заглавие: Тя...ПОЛИНА!             

 

http://sekirata.blog.bg/viewpost.php?id=103858

 

Песни и клипове влезли в Първия и самостоятелен албум

"Сладко желание" представени на

 промоцията и в Харманли "Приказките"

юни 2006 г

 

1.Дебютната песен и клип -"Тежка клетва" -

текс и музика Илия Загоров

аранжимент Борис Павлов

http://www.youtube.com/watch?v=H7mC_NuifIg

 

 

2."Любов нетрайна" -

текст Марието Ангелова

аранжимент музика и аранжимент Красимир Гюлмезов

http://www.youtube.com/watch?v=I3_FfyMKPAY

 

 

3."Сладко желание" -кавър

текст Стефка Ангелова

музика Д. Брайович

аранжимент Пламен Велинов

http://www.youtube.com/watch?v=U5ai7KmKcHk

 

 

4."Ти си върхът" по късно за в албума

прекръстена без нейно разрешение на "Тайна непозната"

текст Стефка Ангелова

музика и аранжимент Даниел Ганев

http://www.youtube.com/watch?v=qsi-vU1OAZY

 

 

5."Фатален петък"-кавър

текст Стефка Ангелова

музика Ромарио

аранжимент Ленко Драганов

http://www.youtube.com/watch?v=rInl_zQwRO4

 

 

6."Невъзможна любов"-

текст Стефка Ангелова

музика и аранжимент Даниел Ганев

http://www.youtube.com/watch?v=09NcWTqodlk

 

 

Останалите песни от албума "Сладко желание"

останали без клип представени на промоцията и -на живо:

 

7." Лекувай ме с любов" някои си я кръщават

" Лекувай ме с устни"?!

текст Катя Викьова

музика Илия Загоров

аранжимент Борис Павлов

http://zazz.bg/play:d24b36ff

 

8."Добър ден любов"

текст Катя Викьова

музика Илия Загоров

аратжимен Борис Павлов

http://zazz.bg/play:4c8711ac

 

9."Верността ми е присъда"

текст Стефка Ангелова

музика и аранжимент

Димитър Петров

http://zazz.bg/play:4d1f6782

 

10."100 луни и 100 звезди"

текст Катя Викьова

музика Илия Загоров

аранжимент Борис Павлов

http://zazz.bg/play:c7c8aed7

 

11."Безпощадна съм"

текст Свобода Даскалова

музика и аранжимент Красимир Христов

http://zazz.bg/play:20691017

 

12."Така не става"

текст Катя Викьова

музика Илия Загоров

аранжимент Борис Павлов

http://zazz.bg/play:89fc36c5

 

....и останалите-

 

13."Невярна любов" -дует с Амет -кавър

текст Свобода Даскалова

музика Ел.Лакоджими

аранжимент Димитър Петров

http://zazz.bg/play:4f5cb977

 

14."Много бъркаш"- кавър

текст ПОЛИНА

музика Ст.Недкович

аранжимент Ангел Ефтимов

http://www.youtube.com/watch?v=N8Zv3iiRz9Q

 

.....както и "Тайна непозната" , "Тежка клетва" -

дебютната и песен, които имат клипове.

Те по "молба" на "примата" Глория

/за мене Тони Дачева е примата в попфолка/

не бяха излъчени по ТВ Планета и изтрити

от записа на промоцията и поради това,

че дъщерата на Илия Загоров и Глория

наречена Симона си позволи да излезе

 и да танцува с Полина на сцената,

дори на дуета с Полина и Амет  

 

НОВИТЕ ПЕСНИ И КЛИПОВЕ НА ПОЛИНА

ЗАПИСАНИ СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО  НА ПЪРВИЯТ

И САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ"СЛАДКО ЖЕЛАНИЕ" - 2006

 

ПО КЪСНО ПОМЕСТЕНИ ВЪВ ВТОРИЯТ

И САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ "НЯМА ДРУГА"- 2008

 

1."Няма друга" -кавър

текст Румен Стефанов

аранжимент Николай Луканов

http://zazz.bg/play:53eb41db

 

 

2."Не мога" -

текст Снежана Григорова

музика Даниел Ганев

http://www.youtube.com/watch?v=hV7rmyE85fs

на живо в зала НДК-

http://zazz.bg/play:a8f0cdaa

 

3."Жадни за любов"-

текст Снежана Григорова

музика Даниел Ганев

http://www.youtube.com/watch?v=hIjeLKn_nmg

 

4."Не можеш да ме спреш"

текст Катя Викьова

музика Иван Филипов

аранжимент Борис Павлов

на живо

http://zazz.bg/play:8360e3bb

 

5."Целувай!"-

текст, музика, аранжимент Мартин Биолчев

http://zazz.bg/play:e8756a07

http://www.youtube.com/watch?v=l4cVA74QnmY

 

6."Не си отивай"-

текст Снежана Григорова

музика и аранжимент Даниел Ганев

http://www.youtube.com/watch?v=-_4KhPTmtZk

 

7."Не говори"-

текст Снежана Григорова

музика и аранжимент Пламен Станчев

http://zazz.bg/play:76be1742

на живо

http://zazz.bg/play:49151a16

 

8."Обичах те до полуда"

текст Лиляна Димова

музика D.Brajovic

аранжимент  Светослав лобошки

http://www.youtube.com/watch?v=tXBi8xxP-ac

 

9.Демонично

текст Румен Стефанов

музика и аранжимент Мартин Димитров

http://zazz.bg/play:7de2f60c

 

10.Истинска

текст Лиляна Димова

музика и аранжимент Калин Димитров

http://zazz.bg/play:b8f6a1b1

на живо

http://zazz.bg/play:d2ac87f7

 

11.Приятели завинаги

текст Лиляна Димова

музика и аранжимент Калин Димитров

http://zazz.bg/play:cab3483a

 

 

http://www.music.store.bg/c/p-p/m-584/id-9626/polina-sladko-zhelanie.htm

 

http://pop-folk.mp3-bg.com/Polina-358.html

 

http://textove.com/songs.php?artist=951

 

http://www.polinafolk.hit.bg/

http://www.youtube.com/watch?v=akJYuxwfa2w

 

Да пожелаем успех на Полина в нелеката

и работа и жестоката конкуренция

сред попфолк изпълнителите,

които не смятате ли, че станаха твърде множко?!

И защо ли на някои съвсем нови

 се отделя повече внимание отстрана на  "Пайнер"?

Страхувам се, че в този бранш

 на последно място се гледа ГЛАСЪТ!

 

 

Ето и следващите нови клипове на Полина,

които и бяха разрeшени,

но пуснати с голямо забавяне -

"Не мога" с близо половин година

 

 "Не мога"

http://www.youtube.com/watch?v=yFl8rtPqNQs

 

"Жадни за любов"

http://www.youtube.com/watch?v=hIjeLKn_nmg

 

"Не си отивай"

http://www.youtube.com/watch?v=-_4KhPTmtZk

 

"Обичах те до полуда"

http://www.youtube.com/watch?v=tXBi8xxP-ac

 

След моето активно участие в началото

на кариерата на Полина в тогавашният

форум -http://www.planeta.tv

нейните продуценти решиха,

че аз преча, защото прекалено я хваля,

а критикувам колежките и. Стигна се дотам,

че Илия Загоров я изостави, като нейн откривател,

продуцент, а на промоцията и на първият и албум

 "Сладко желание" никоя нейна колежка не дойде

освен Яница и певецът Амет. Дори спряха тока на

 първата и песен.  Не дойде и господинът -

Митко Димитров, който бил извън страната

и то с човека, който тормозеше  Полина по това време.

Ако аз бях на нейно място още тогава

щях да напусна "Пайнер". Това изобщо

не е случайно, понеже се повтори, потрети...

И досега я измъчват, за което си отнасят

моите майчини клетви, а те ловят,

не само защото съм майка,

а защото Полина е жертва на хайка

некадърници, злобари и канибали.

 А ТЯ ГИ ОБИЧАШЕ,

ВЯРВАШЕ В ТЯХ И В ПЕСЕНТА,

 В ИСТИНАТА.......

След страхотният хит "Невъзможна любов"

 от който конкуренцията на Полина

не очакваше такъв удар  веднага последва нов удар,

още по як -хитът "Не мога". Полина експериментира

с него в поп музиката и то повече от сполучливо.

Клипът се покри, скри, близо половин година,

както и песента, която не звучеше никъде.

И  това го нямаше в договора, но.....

Натопиха пак мене, настройваха я

срещу мене и продължават да и говорят,

че заради моите приказки,

заради моята реклама я спирали,

а истината беше  друга и е...друга.

Композиторът Д.Ганев беше деликатно отстранен

от Полина, а неговите песни най и вървят.

Тук в основата бяха и са Глория, и Илия Загоров,

който не пропускаше да и натяква,

че Глория винаги щяла да изпее негова

песен по добре от Полина.

Загоров премълчаваше, че Глория даваше поне

пет пъти повече пари от Полина за една песен,

дори на него -бащата на детето и. При нея,

както и при много други парите решават всичко,

а тя ги има и то много, но определено

НЕ  ОТ  ПЕЕНЕ.  Каквото и да се приказва

нейната дума е закон дори за Митко Димитров,

макар че самият той е наясно,че ТЯ  НЕ  Е

примата в попфолка, нито първа красавица,

въпреки интервенциите по тялото си

и изперкването, което я гони и вече настигна.

До някое време Полина правеше песен след песен,

клип след клип, работеше яко и бързо.

Това темпо сплаши некадърните, грозноватите,

старите и злобните и тя беше просто спряна -

записи и клипове, участия....

За сметка на това останалите изпълнители

обърнаха повечето на пеене в стил поп и то

точно, когато и спряха нейният сполучлив експеримент,

нейната поп песен и клип -"Не мога".

След доста време тя ги удари с хит -

кавър "Обичах те до полуда", защото просто

не и даваха добри песни и добрите композиторите

бяха купувани от певиците с много пари.

Имаше  и млади без пари, като Джена, Димана...

но те се ползват и досега със специални протекции

от тези, които въртят жезъла.

БОЛНО Е, ДОЛНО Е, че се намесва МАЙКАТА.

В случаят МЕН. На умните им е ясно, коя е причината.

Полина не се огъна, не стана маша,

нито кукла, каквито станаха  повечето и колежки,

а мъжете певци ги обърнаха.:)

Полина беше и си остана ЕСТЕСТВЕНА, И РАЗЛИЧНА,

СЪС  СИЛЕН, ТВЪРД  ХАРАКТЕР -ДО ИНАТ.

Няма на кого да се метне :)))

За четири години в "Пайнер" Полина не е допусната

да пее на нито един концерт, освен веднъж в НДК

по покана на Ивана -на нейн концерт, като гост.

Такова НАЦИСТКО отношение към певица в "Пайнер"

 не е имало досега  -историята на фирмата го доказва.

АЗ. Аз понесох какво ли не по неин  и по мой адрес,

но ТЕ, ТЕ не могат да понесат моите критики,

моите коментари... Това за какво говори  е повече от ясно.

 Говори за това, че въпреки парите си,

въпреки мераците в последно време да си купят 

висше образование, като Глория например,

въпреки връзките си и поддръжката на .........

тези хорица си стоят ДОЛУ НА ДЪНОТО -НА ДЪНОТО....

Това ДЪНО, което и на най големия си враг  не го пожелавам. 

А от там измъкване няма.  Полина ще преживее всичко,

защото е калена. Животът толкова много я е орязал, 

дори остана без баща, при жив баща. НО ТЕ......ГОРКО ИМ!

 

 

 

Извинявам се за накъсаната реч,

но съм принудена от модератори ли,

от хакери ли,от всичко друго,но не и човеци.

Широчината на пространството

в блога ми е скъсена и не се виждаха

последните две думи на всяко мое изречение.

Това не ми се случва  за първи път

и в двата ми профила в http://blog.bg

Подиграват ми се,

че съм секира и ....СЕКА.

Господ вижда туй...НЕКА!

 

Автор: sekirata Категория: Изкуство

Прочетен: 4722 Коментари: 22

Последна промяна: 07.12 11:19

Коментари

1. sekirata - ЕТО ВИ ПРИМЕРИ И ОЩЕ ЩЕ ИЗВАДЯ ....зарибени платени заблудени музикално неграмотни фенчета!

25.08.2007 22:09

20.08 10:29 - Nevena Coneva

Tova e nai sladkoto momi4e ot vsi4ki Nevena TI SI varhat radvam se 4e to4no ti vze nagradata za6toto q zaslujava6

От: анонимен

 

http://nevenaconeva.blog.bg/viewpost.php?id=81278

 

http://paolaandrearey.blog.bg/

 

http://paolarey.blog.bg/viewpost.php?id=13005

Втори блок за нея , а има и още!

 

http://vipbrother2.blog.bg/viewpost.php?id=64905

 

http://missfitness.blog.bg/viewpost.php?id=92371

 

http://sladoranata.blog.bg/viewpost.php?id=81474

 

 

 

http://namina.blog.bg/viewpost.php?id=96063

 

http://namina.blog.bg/viewpost.php?id=84766

какъв вятър в косите Анелия няма коса тя ес присадена!

 

http://petinka74.blog.bg/

 

http://kosmos777.blog.bg/profile.php

 

http://ivkata.blog.bg/viewpost.php?id=56086

Ивайла Димитрова от моето училище ...

очаквах го!

 

Колко много има още , и по няколко блога на певица------ПОЛИНА няма блог не сте ли доволни злобни душици?

Кой ви е крив, че не можете като мене да РЕКЛАМИРАТЕ?! Рекламата не е забранена!

 

Ами научете се, вместо само да се друсате с дрога

ида висите по интернет клубовете да играете на игрите...и ..и... не е за приказ.ИМА КЪДЕ И КОГА ДА ГО КАЖА, НАПИША!

 

На 15 септември 2007 ще се видим, а в попфолкфорумите не влизам не защото ме е страх помните какво ви правих, а защото ме е ГНУС!

ЯСНА ЛИ СЪМ?

И то не от певиците , а най вече от друсаните и пияни фенове!

Коя е по ЕСТЕСТВЕНАТА ОТ ПОЛИНА И ПО КРАСИВА ПОПФОЛКПЕВИЦА ХА, ДА ВИ ВИДЯ?

ПОЛИНА ЗАРАДИ ВАС Е ЛИШЕНА ОТ ПАЙНЕР ОТ РЕКЛАМА -НУЛА РЕКЛАМА -НЕ СПРЯХТЕ НАЧЕЛО С ТАЗИ МОНИКА ДА ПИШЕТЕ ДО ДИМИТРОВГРАД

ПИСМА ЗА МЕНЕ...АЗ АКО ТРЪГНА НА МАЙКИТЕ ВИ ПО СЛУЖБИТЕ ? И ЩЕ СТАНЕ, ТАЗИ ГОДИНА ДА!

 

2. yuliya2006 - Анита, радвам се че имаш толкова ...

25.08.2007 23:01

Анита,радвам се че имаш толкова красива дъщеряРадвам се на успеха и защото той е може би и твой.Съжалявам само че не съм фен на този стил,тази индустрия.Но живота е такъв,може би ще дойде нов ден и народната песен,нейните велики песни отново ще станат модни и ще запълнят тази разруха в душите ниКрасива е като теб!

с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ

3. sekirata - Не ми стигат чуждите, ами и своите ме ядат!

26.08.2007 00:18

:30 - Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Има хляб за всички, които са способни и талантливи, така че няма място за завист и злоба! Да бъдем толерантни към чуждите вкусове и предпочитания!

От: diamant1965

 

Полина си има татенце "красиво",

което я има за животинче диво,

насъсква братчето и Влади

и явно дребни пари вади,

Влади да не позволява

Полина в Пайнера да продължава

да пее, тук майка и да пише,

и луда ще да я изпише!

Видяхте ли, какви герои,

какво са днес имотите, парите,

какво днес правят и бащите,

които своите деца купуват

и карат ги да им слугуват!

О, Господи! Прости ми!

Но щом синът замесва си в играта,

на разни хора плаща за отплата,

то ясно е до дело ще се стигне,

окото мое няма да ми мигне!

Излезна вярна приказката днес,

че Цецка и Иванчо са комплекс!

 

 

Пояснение Цецка е неофициалната жена и касиерка на парите на бащата на Полина!

Успешно уморила първия си съпруг, сега е ред на таткото на Полина...но първо да го пообере, доста е по младо туй моме!

 

/Аз turbo не съм!/

 

4. sekirata - Приятно ми е че откликна на моите радости и тревоги...човек си!

26.08.2007 00:21

Анита,радвам се че имаш толкова красива дъщеряРадвам се на успеха и защото той е може би и твой.Съжалявам само че не съм фен на този стил,тази индустрия.Но живота е такъв,може би ще дойде нов ден и народната песен,нейните велики песни отново ще станат модни и ще запълнят тази разруха в душите ниКрасива е като теб!

с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ

 

От: yuliya2006

 

Благодаря!

Но всичко е съдба,

а за такива като мен и нея

цял живот ЯКА борба

със злото, завистта!

 

Поздрав!

5. doka - Ани,мила.......

26.08.2007 15:19

дъщеричката ти е чудесна!!! :)))

Бог да я благослови изобилно,във всяка област на живата и!!! Желая и го от сърце! :)

Гордей се с нея! Щастлив да е денят ти! :)

6. magity - няма нищо по-красиво от естествената красота .....

26.08.2007 15:57

а Полина е естествено красива .....желая и успех и истинско щастие занапред .....

7. enjoy6 - здравей Ани

26.08.2007 16:08

радвам се искрено за твоята прекрасна дъщеричка и и пожелавам много здраве, щастие и много любов:)))

аз съм любител на друга музика, но уважавам желанията и интересите на всички с различен вкус от мен в музикално отношение хора, а както чета от твоите постинги музиката към която се е ориентирала, твоята прекрасна дъщеря е иьзлична от пошлата чалга!

Поздрави и много успехи на твоето чудесно семейство: М.

8. sekirata - Дъщеря ми си е мн добре, но виж злобарите....а не я познават и плюят!

26.08.2007 16:33

мила.......

дъщеричката ти е чудесна!!! :)))

Бог да я благослови изобилно, във всяка област на живота и!!! Желая и го от сърце! :)

Гордей се с нея! Щастлив да е денят ти! :)

От: doka

 

.....и пак ги дразни, че пиша за нея?!

Да си рекламират и те тяхните певици, нали по 5 блога са им направили и то в категория звезди!

В един постинг на една варналийка тук се убиха само за една снимка на непознато момиче да гласуват, на непозната , а тук между нас си дето що годе се познаваме, а и децата ни , се изяждаме!

И то заради тъпите класации!

Пак тази Варналийка не пропуска да се похвали, ако това е хвалба, че е в избрани . Дали случайно, откакто се скара с мене, заради некадърната Невена, а то било да ми е враг, че да влезне там...

Забелязвам, че всички, които се отстранят от мене като награда вече са там?

На мене не ми пука, чухте ли, нагаждачки!

Аз станах мн по известна откакто ме махнаха от тъпите ви класации и от там почти за никой не гласувам!

Ето това е българинът, няма да я бъде, не ставаме и за пача! Затова и изчезваме, стопяваме се!

 

Благодаря ти и хубав, слънчев ден !

 

9. sekirata - Естествената красота....

26.08.2007 20:35

няма нищо по-красиво от естествената красота .....

а Полина е естествено красива .....желая и успех и истинско щастие занапред .....

От: magity

 

Имам си я, но тя сама живота си решава,

дано има по добра съдба от моята, такава,

че хората да я обичат, а не като по мене

като кучета да тичат, озлобени, озверени!

 

E, това е Божа работа, но защо ония изкуствените трябва да и завиждат и пращат феновете си да плюят по нея?! Та и писма пишат до Димитровград, до Пайнер, че аз съм говорила и писала срещу певиците на Пайнер , а хваля само моята?! Представяте ли си и инициаторката беше една Моника , моя ученичка -фенка на Райна и Слави!. Но се премести в друго училище в Плевен ...и продължава, за зарибява деца. Като че ли не е случайно, все фенки на Райна са, както и онази радослава модераторката на http://radiosignal.fm уж приятелка на Полина, а и тя фенка на Райна. И тук щo блогове има за нея и Коци?!

Може би защото Райна минава за модел, за певица с естествена красота, може би..!

въпрос на вкус , но с тези азиатски черти на лицето

и малък бюст, голям ханш...

Най добре еда се откаже да се сравняма с Полина, не става!

 

Благодаря, че ме посети, отдавна не бе идвала!

Хубав ден и всичко добро и на твоите дъщери!

 

10. sekirata - Попфолка съдържа и чалга, но не е само чалга...слава Богу!

26.08.2007 20:36

здравей Ани

радвам се искрено за твоята прекрасна дъщеричка и и пожелавам много здраве, щастие и много любов:)))

аз съм любител на друга музика, но уважавам желанията и интересите на всички с различен вкус от мен в музикално отношение хора, а както чета от твоите постинги музиката към която се е ориентирала, твоята прекрасна дъщеря е иьзлична от пошлата чалга!

Поздрави и много успехи на твоето чудесно семейство: М.

От: enjoy6

 

Сто патрона ще ти вкарам

Стрийптийз

Радка пиратка

Рибна фиеста

Селската баня и колкото щеш още такива чалги ......

 

Чист попфолк пеят сем. Спасови, дует Южен вятър и много малко попфолкпевици, броят се на пръсти!

А Полина сама си избра този попфолк, ха сега ще им сърба попарата!

 

Благодаря ти за милите думи!

11. diagnostika - тук много труд си положила

27.08.2007 17:51

но си заслужава.Момичето ти е много красиво и талантливо.Само хубави неща и успех ви желая.

12. nastygirl - Тя наистина е една от малкото сто...

30.08.2007 20:36

Тя наистина е една от малкото стоиности и неподправени ,истински певици!Тя е магията с името Полина!Безкрайно много я обичам и винаги ще я подкрепям!

13. sekirata - Потрудих се доста....

30.08.2007 21:25

тук много труд си положила

но си заслужава.Момичето ти е много красиво и талантливо.Само хубави неща и успех ви желая.

 

От: diagnostika

 

Дете ми е и ме боли като гледам как я пренебрегват от фирмата та дори и колежките и начело с няколко, които не си знаят парите, връзките и ....

А тя се труди много,всичките си пари дава за записи и клипове, не си купува като другите коли и апартаменти и...Но я спират-да не бързала пред другите, защото явно на тях залагат-на шоуто, подмятането по сцената , силиконите и ....любовта. НИКОЙ , БРАТКО, НЕ ГЛЕДА ГЛАС И ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА!

14. sekirata - Обичаме те и ние с Полина, вярваме ти!

30.08.2007 21:30

Тя наистина е една от малкото стойностни и неподправени , истински певици! Тя е магията с името Полина! Безкрайно много я обичам и винаги ще я подкрепям!

 

От: nastygirl

 

Много сме ти благодарни за верността, любовта...за всичко!

Бъди жива и здрава, щастлива с Алекс и с твоя мил съпруг.

 

Целувки!

 

15. katt - :))

10.09.2007 02:06

С "Невъзможна любов" свързвам един изключително важен момент в живота ми. Затова и ще си остане една от песните, които винаги ще нося в себе си. :) Полина е страхотна певица, дано занапред да се радва на все повече успехи и истински хора около нея ! :) Искрено й го пожелавам ! :)

16. sekirata - Полина би се зарадвала ако прочете тези мили думи...

10.09.2007 08:05

:))

С "Невъзможна любов" свързвам един изключително важен момент в живота ми. Затова и ще си остане една от песните, които винаги ще нося в себе си. :) Полина е страхотна певица, дано занапред да се радва на все повече успехи и истински хора около нея ! :) Искрено й го пожелавам ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=09NcWTqodlk

 ПОЛИНА-НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ

От: katt

 

..написани от съвсем непознат човек! Това говори много за честноста ти и искреността в душата ти!

Бъди все така истинска, добра!

17. sekirata - !!!!!!!!!

11.10.2007 07:50

Този тъпан съм го била, дъще!

Затова наистина не ти трябват коментари тук. Ти нямаш стихове та да съжаляваш, още повече виждаш че и брат ти са настроили срещу нас. Той даже мене не ме защити с един постинг когато тук плюеха майка му! А анабелчо и такива като него от разбитите форуми на mp3 и Планета са тук заради тяхните си фенки Райна,Екстра Нина преслава..Няма да пускаш коментарите и аз няма да ти помагам след като ти завиждат и създават интриги ДОРИ И ТУК. АЗ СПРЯХ ДА ИМ ПИША ПО ПОПФОЛК ФОРУМИТЕ И ТУК МЕ ГОНЯТ -правят се на поетеси и поетИ само и само да са тук за интриги -ПЪЛНА ОТВРАТ!

18. fufi123 - exeeeeeeeee

20.10.2007 18:48

br na polina i tq bila zodiq rak kat mene br i az obi4am moreto

19. sekirata - :)))

20.10.2007 19:35

exeeeeeeeee

br na polina i tq bila






Гласувай:
3



1. sekirata - Империя Пайнер -къде отиват парите ...
28.12.2017 16:24
Империя Пайнер -къде отиват парите Ви- грешните Ви пари

разбитото здраве на всички ваши изпълнители ?

право е майчето-цитат-

16:11 - Плачеща майка, към себе си-Автор: ve4ernica-Име:Светлана Каменова
Интереси:Поезия, природа, фотография, музика-Защо съм против чалгата?? Преди малко, синът ми за стотни път ми каза, че " кожата ще си нашаря" и това е.. Цитат от някаква песничка чалгарса. Търсих я от този абзац, но има ли значение? Питам тези татуисти, имат ли декларации да осакатяват малолетни!! Що за деградация?? Къде са медиите да отразяват и стопират унищожаването на поколение от млади подрастващи деца, бъдещето на България!! Напротив, скалъпени песни, татуирани хлапачки и децата стават адски готини. Страшно шоу..
Намерих една от песните - "Просто шоу 2017" - Галена.

Браво на всички, които го позволяваме да умират още живи деца..
Вярно, че пайнер правят милиони от тази деградирала нация!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 335601
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031