Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2016 06:01 - КАК СТАВАТ НЕЩАТА И В ЧАЛГАТА -силикони,интервенции....естествено красивите ги гонят, тровят и да мрат!
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 3201 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Шок! Глория криела годините си: Виж колко стара е всъщност!Глория е истинската баба на поп фолка. Кралицата на лекия жанр на музиката се е подмладила с цели осем години. Тя не е на 43, които празнува наскоро, а вече е на солидните 51 години.

image


За истинската си възраст русенката се издала преди повече от двадесетина години. Тогава, в зората на кариерата си тя дала интервю за едно провинциално радио.

Глория изобщо не е на 43 години, а удря 51-ия лазарник

От дума на дума с водещата стигнали и до това коя на колко години е. Журналистката й казала, че е набор 1965. Тогава Глория възкликнала, че и тя също е този набор. „Значи ние с тебе сме връстници”,възкликнала изпълнителката на „Всеки си плаща”.

Но тогава певицата била още млада и нямала никаква причина да си крие годините.

По-късно, след като станала част от димитровградската люпилня на чалга звезди, нейния шеф инж. Митко Димитров й казал да си скрие годините и да се направи на по-млада. Глория така и направила.

Но след това разкритие става ясно, че не Малина и Камелия са най-възрастните в бранша, а първенството за това държи Глория. Затова не те, а тя е вече бабата на поп фолка.

Въпреки възрастта си поп фолк дивата изглежда перфектно. Тя сразява с тяло и визия дори значително по-млади от нея момичета.

Звездата не изглежда и за жена на 43 години. Така че няма за какво да се притеснява за възрастта си. Глория има не една или две корекции по тяло и лице, дори се говори че с операция си е махнала две ребра от себе си.

Но все пак, въпреки скъпата козметика и пластичните операции, възрастта полека-лека започва да й личи от торбичките под очите и бръчките около очите й.

Две Могили Русенско  -кои и какви живеат там,а?
Покрай Дунав мост шлайфането и още от малка,затова и издържа на месомелачката на Пайнер и си остана мутреса номер едно .След нея е Мара отварачката. От малцинствата ли е,помакиня,албанска циганка ? 
Все тая ,просто не е българка , а и табиетите и са такива.

Галя Смядовска -Глория е  на 51 години! 
 
Глория се е подмладила с цели 8 години. Тя твърди, че е на 43 години, но е на цели 51 твърдят нейни съграждани. За истинската си възраст Глория се издала преди повече от 20 години, пише столичен ежедневник.
Преди години-в началото на кариерата си тя приела да даде интервю за провинциално радио. Разприказвали се с водещата, която казала, че е 65 набор. „Я, че ние сме връстници", възкликнала Глория.

image
  Била Кралицата на фолка -но е повече от ясно ,че е кралицата на СКАЛПЕЛА И ЕДНО ХУБАВКО ЦИГАНЧЕ.
Тогава била съвсем млада и нямала причина да крие годините си. След това, като станала част от Пайнер, Митко Димитров я съветвал да не издава възрастта си, а да се представя за по-млада. Разкритието на възрастта на Глория показва, че Камелия и Малина неправилно са наричани бабите на фолка. Оказва се,че истинската баба е Глория.

 
Самата тя изглежда добре не само като за 51-годишна.  Но все пак възрастта й започва да личи от бръчките и торбичките под очите, въпреки качествената козметика и пластични намеси. 

А как пее? Дори сестра и пее по добре от нея,но нямаше тогава такива амбиции и не е такова зло!



Гласувай:
4



1. sladkotojelanienap - !
24.09.2016 07:36
da jivee skalpela ciganiata BG mutrenska chalgarska durjava galia smiadovska mutresa nomer edno ne bulgarka
цитирай
2. sladkotojelanienap - АМАН ОТ МАЛЦИНСТВЕНИ МУТРЕСИ!
24.09.2016 07:41
Не могат другите да са щастливи,
когато са от Глория по красиви,
по млади, интелигентни, мили....
Намеси се в живота и на мойта дъщеря,
която е от нея много по добра,
озлоби я, направи я зверче,
знае, че има също тя дете,
за него ще реве един ден,
както прави с другите и мен.
Звезда била си, но Дунава не е дълбок,
не е акула, а змия е, смок!

http://images.ibox/2008/03/06/gloria/519x640.jpg

http://zazz/play:cb784a9a

Aми задържа се с НЕЧИИ ПАРИ И ...

ТИПИЧНА БЪЛГАРКА , НАЛИ? АМИ! wink

Само за любов пее, а заряза Загоров, след като я направи звезда, че да отиде при милионера....Сега е самотна, злобна и бясна, с пари, но нещастна и за красивите много опасна!
Ще има възмездие, вещице нова,
вече платих си, твой ред е, отрова!
http://www.vbox7/play:3d16bc77



http://kliuki/wp-content/uploads/2013/04/gloriq2.jpg

Глория потресе мрежата. Фолк певицата ужаси феновете с вида си. Изпълнителката се появи с оскъден тоалет в „Денсинг старс“, който разкриваше доста неприятни подробности от физиката й. Звездата не бе съобразила, че силно изрязаната в кръста рокля, ще разкрие стари белези. Силно изразена вдлъбнатина показа мястото, от което певицата махна реброто си преди години.Гледката доста ужаси феновете, които с ужас наблюдаваха любимката си. Не е тайна, че преди години Глория се подложи на жестока манипулация в името на това да остане слаба. Певицата дори си извади едното ребро, за да постигне идеални пропорции. И въпреки че за пластичните й операции се говори отдавна следата от манипулацията накара мнозина да потръпнат.Певицата категорично отрича да е прибягвала до подобни интервенции и твърди, че дължи фигурата си на спорт, диети и гладуване. Миналата година обаче отново се чу, че изпълнителката си е вадила ребро. Тогава се говореше, че Гло е платила 25 бона, за да се лиши от част от гръдния си кош. Певицата отхвърли твърденията като абсурдни, но мнозина не повярваха. Дали певицата все пак се е подлагала на подобна манипулация или не оставяме ви вие да прецените.

http://mamita-bg/wp-content/uploads/2013/01/Gloriq-2.jpg


ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЗАЩО ГЛОРИЯ Е
ТОЛКОВА ЗЛОБНА И ЗАВИСТЛИВА,
ТА ТЯ НЯМА НИЩО ЕСТЕСТВЕНО -
ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАТО РОБОТ ЕДИН ЕДИН!
цитирай
3. sekirata - КАКТО СТАВА И В ПОЕЗИЯТА....
15.01.2017 17:02
И Този път съм отвратена и безсилна пред простотията и невежеството в нашата мила страна и то на поетичните съсловия! Нищо нова под слънцето ще кажете,но....това което Ви давам по долу за пример няма равно на себе си по цинизъм с езика и културата ни.Такива "творци"ги славят, славят се, а дали са и българи или просто малцинство,пома.....Но няма смисъл повече да се ядосвам ,този път оставям на Вас да се отвратите , та що не, КОГАТО И ЗА СВИРКИ СТАВА НА ВЪПРОС,знаете за какви СВИРКИ! .Тази дума безвремие ми писна да я срещам особено в толерираните творби на толерираните некадърници.Явно ще следвам досегашното си правило,да не виждам ПСУВНИТЕ , да бягам надалече и да не чета такива "творби". Няма точки,запетаи.....където трябва, няма нищо християнско,българско , книжовно,морално ако щете с тези свирки и псувни и то в поезия. Всичко на един дъх, като избълвано от НЕГРАМОТЕН И НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК!

А дали е човек?!



"Вкус на празнота



Затварям очи, и стискам клепачи..

в непоносимо протяжно безвремие....

искам да се събудя ,мамка му…

и ,пак да зърна онази нежна синева..

да чуя на татко грубата шега…

и, китарата на батко как плаче..

отново очите ми да се смеят до сълзи..

и ,краката ми да търсят незнайни посоки...

а,раменете , да копнеят сладка утеха…



къде ли сбъркахме в тази луда шарада..

повдигам рамене , а сърцето ми мълчи..

обръщам се, и тръгвам отново сама

по онази стръмна самотна пътека,

къде проспахме нашата гара..



защо ли пропуснахме момента невинно...

кога утихна моята жажда,

и ,кой прекърши твоята лудост ..

кой ли на мен завидя…

кой на теб не прости..

и ,защо ли живота е блудкав

като свирка от нелюбима жена..

с досаден вкус..

на празнота.."



Julia in Neverland - 2016 -06 19
цитирай
4. sekirata - !
23.02.2019 18:25
ГАЛЕНА - ПЛОД НА КРЪВОСМЕШЕНИЕ.
РОДИТЕЛИТЕ Й ИСКАТ ПАРЧЕ ОТ СЛАВАТА
2007-11-18 @ 13:15 EET
Сексобомбата на фолка Галена е наследила гена на скандалността и уличната интелигентност от родителите си, стана ясно тези дни. В шокиращо изявление майка й и баща й признаха, че са кръвни роднини, а палавата им щерка била нежелан плод, който родителката се опитала всячески да премахне, когато забременяла! Скандалните изявления шокираха дори виждалите и чувалите какво ли не конкурентки на Галена, които потресено коментираха, че излагацията, която наскоро й спретна някой, пускайки сексклипчето й в Интернет, бледнее пред бруталните откровения на родителите й в специализирано фолксписание. Явно освен визията Галенчето е наследило и палавия нрав на майка си Венета, която се омъжва едва на 16 за… своя трети братовчед Вичо. Дамата, за която самата певица признава, че е много “оправна”, споделя, че в рода им не настъпили никакви драми от кръвосмешението и всички го приели спокойно.
“На 17 и половина родих сина си, след това дъщеря си и не желаех повече да имам друго дете. Но така стана, че шест-седем години след това забременях с Галя (истинското име на Галена - бел. ред). Мислех да прекратя бременността си, но мъжът ми не ми даваше”, реди бисер след бисер Венета. Следващото й шокиращо признание е, че е правила нелегални опити да абортира бъдещата фолкзвезда: “Помъчих се по разни начини, но не стана… И така родих Галя.”
Броени дни след като се появява на бял свят, Галена е “заточена” за отглеждане на село от баби, дядовци, прабаби и прадядовци. В шести-седми клас пък я пускат да живее и учи сама в Шумен. Тя пък си хваща гадже да не й е самотно, пък и да усвои разни уроци, дето не ги преподават в училище... Скоро след това палавата смядовка, която по онова време е доста пухкава, започва да “лапа микрофона” в кръчмите. Талантите й са оценени по достойнство и не след дълго със събраните хонорари и бакшиши Галена си слага силикон. Мама Венета, естествено, е във възторг: “Като видя резултата, майка ми ми каза: “Ти наистина беше като първокласничка в бюста - добре, че си сложи”, през смях разкрива простодушната звезда на “Пайнер”...."
цитирай
цитирай
5. sekirata - !!
23.02.2019 18:26
"Галена има проблеми с гласа си
Звездата отказа предложение на „Плейбой' всички и без това я били виждали гола.
Гласови проблеми измъчват Галена в навечерието на турнето на„Пайнер". Тазгодишният фолккерван тръгна в четвъртък, 17 юли, малко след редакционното приключване на броя. Галена е основната атракция в програмата.Изпълнителката обаче непрекъснато е пресипнала и не може да изкара дори десетминутна репетиция. Причината за това се корени в неспирните й участия по кръчми и заведения, където тя пее абсолютно на живо. Програмата изтощавала гласа и, а липсата на почивка, напрежението и поглъщането на тютюневия дим още повече усложнявали работата на гласните й струни.Певицата била много уплашена и е решила да си даде почивка, за да влезе във форма преди турнето..."Ето и лъжите на Азис дори в този клип, че е жена, колко си личи,че е възбуден!
А Галена направо си е пресипнала.Това не е тембър, това е ......болен глас.
Болна жена, тя поне е жена -засега!
"Я кажи ми облаче ли бяло, виждало ли си такова тяло...." от нейна песен.
Дори тук в блога няма такава порнография с поезията ни!
Снимки от прословутият клип във ваната, който изчезна от интернета.На всички ви е известно, че след операцията на гласните си връзки, Галена го удари на порнография и публичен секс ,за да достигне .."върха" на "певица"!!! Учители са и Малина и Азис-забележете!!!
Мога да добавя в качествоото си на дипломиран вокален педагог, че фиброми на гласните връзки се получават от неправилно звукоизвличане и липса на всякаква вокална техника, както и от нездравословен начин на живот -недоспиване, цигари, алкохол, дрога, "свирки"....
След операция на гласните връзки, никога не може да се възвърне същият глас, никога! А тя и нямаше кой знае какъв глас. Сега вече шепти, затова го и удари на порнография , шоута, разпуснатост и всичко друго ,но не и изкуство. Въпросът е ,защо И чрез нея се плюе по хубавата българска музика, било попфолк ,било поп?! Защо Тя , на която самият шеф и е кръстник, защо тя продължава да бъде рекламирана и тикана напред , награждавана и давана за пример?!!!Това е невъзпитателно за младото поколение, а аз работя с такова. Изключете, че съм нечия майка. Не се примирявам въпреки заплахите с това, да се опошлява целият попфолк заради такива "певици"-като Галена, Малина,Андреа...Те може да докарват пари на шефовете си по НАЙ РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ, НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЧРЕЗ ПЕЕНЕ. И засега само Тони Дачева разсъждава и ме подкрепя.Тя основа попфолка и сега плаче за разсипията му. Би трябвало да го боли всеки българин, не само мене, която съм пряко засегната от това,че детето ми е колежка на такива..... и и се налага дори не пряко да следва поведението на такива боклуци.
Къде са държавните органи в случая? Видяхте какво стана и на Dancing Stars Чрез клипа в интернета гледан И в чужбина чрез Азис и Галена оприличиха българите на проститутки и типични българи с дебел ..."
"ГАЛЕНА ПРАВИЛА СЕКС НА МАСА В РЕСТОРАНТ
2007-12-30 @ 16:45 EET Галена е правила секс с приятеля си Галин в ресторант. Това призна самата певица в интервю за провинциално радио. Историята потвърждава и половинката й пред женско списание. И двамата обаче се притесняват да разкриват допълнителни подробности. Това се е случило в началото на тяхната връзка миналото лято. Певицата тъкмо се запознала с великотърновския бизнесмен и страстта между тях просто вряла. Влюбените млади се награбили в ресторант в близост до Велико Търново. Галин учтиво помолил персонала да не пуска никой в заведението и обладал популярната си половинка на масата на ресторанта. Историята е доста популярна в старопрестолния град, където няма скрито-покрито и за случая се шушука отдавна. Някои смятаха, че това е просто слух, но днес, след признанията и на Галена, и на Галин в медиите, нещата се подреждат."
После се чудим защо за повечето и колежки няма УЧАСТИЯ !
Докато управителите на кръчмите търсят не пеенето ,а другото в стремежа си да напълнят заведението си, така ще е .
цитирай
6. sekirata - И от мен,знам Галена колко верни кучета има в интернета,които ровят а тя е прословута с ФОТОШОПА СИ, иначе Е прасенце
23.02.2019 18:27
Глория СЕГА е поне слаба и в действителност, макар че си е БАБЕ!

КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?
Смядовската селянка Галена, нагласена, натъкмена,
силиконова и озлобяла, към колежките си освирепяла.
Това Галин е -годеникът, от който Деси се спаси,
сега Галена той обира с подаръци и със пари!

"След 12-сет всичко позволявам.
След 12-сет всичко ми се губи...."
Пее някаква певица,
не, а просто жрица.
Цялата е фалш, менте,
гали се, като коте,
с болно гърло, гласни връзки,
порно, кич е, гнусни пръски.
Тя харесва се на боса,
който гледа я и боса,
гола в порнографски сцени,
клипове и омерзени
всички нейни са колежки
с силиконови болежки.
Що не си я приберат,
Смядовци и да приспят
алчността за слава в нея?!
За възмездие копнея.
На колежките що стори,
на нея да се повтори,
а босът, който я крепи
и фирмата му усмърди
на силикон, кич, цигания,
нека я гали тази змия.
Накрая той ще изреве-
жена му и децата две.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 335794
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031