Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 14:48 - Полина-фенове,репортери дали взели, платени, лъжовни и греховни!
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 3462 Коментари: 4 Гласове:
4



imageimageimageimageimageimageсем"Пайнерови
imageimageimage


Глория,Галена, Райна

Какво ли не се изписа за Полина,как ли не я очерниха,за да просветлят името на порнографската фирма Пайнер и мутрите-спонсори на певачките не само там. Знаем че няма БЪЛГАРСКО изкуство,знаем кой е министър на културата ни-тогава? Знаем и защо държавните органи НЕ ИСКАТ да се преборят с наркоманията, сутеньорите,платените порно сайтове,които всъщност са на големци под чужди имена, да се преборят с цигани,пърдон-роми,защото само у нас им викат роми, да се преборят с износа на плът и деца дори...ВСИЧКО ТОВА УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗА КРАТЪК СРОК, НО ЛИПСВА ЖЕЛАНИЕТО, ЗАЩО, ПОЗНАЙТЕ! КОИ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОВА ДА ГО ИМА У НАС? ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ЗАКОНИТЕ ЗА НАС, А НЕ ЗА ТЯХ, ДАНЪЦИ ЗА НАС, А НЕ ЗА ТЯХ....? Който се цепи и не слушка-сатъра, а после майката на Полина била секира!
Резил, българи! Скоро гледах предаване как Софи Маринова учи водещата на кючек пред екрана, а и хората съответно, щом е в ефир при това на живо! Защо не излъчват урок по Еленино хоро,Бучимиш,малко българи играят тези хора?! Защо не излъчват по турска ТВ "Под Игото", а ние сме зяпнали турски сапуни сълзливи, крадени от американски сериали?
Полина непокорната не сложи силикон, ще я уморим с психотропни и алкохол, наркотици те не прощават на най здравия физически,та камо ли на нея чувствената млада жена. Какво като е талантлива, иска всичко за себе си, не става така, ние влагаме в нея и тя ще ни е роб иначе КАПУТ!

Dani -Може наистина да е напуснала,но всичко друго са долни лъжи! Познавам Полина,знам колко обича музиката,колко е борбена,знам,че е упорита и имаше желание......Този ,който е съчинил това е пълен смешник! Айде,Поли,сменяй фирмата,ние сме с теб! Беше ясно,че от Пайнер нищо не става!

Нов фолк нищо няма да направят.Та те не ни публикуваха писмото за рож й ден.....Това са долни протежета на Пайнер

Папката й и тук и в другия форум още е в раздел Пайнер, а вчера по Планета засякох клипа на "Жадни за любов"

Ами според мен си е още в пайнер,аз ви го казах.Няма никаква логика да си маха договора,при положение,че е казала,че чак есента ще прави нещо с кариерата си.

Ми сутринта мисля, че беше между 10 и 11 някъде, не си спомням.

Разкажете повече за предстоящия Ви албум... 

Вторият ми самостоятелен албум трябва да се появи на пазара скоро. Включени са 11 песни, някои от които имат заснети видеоклипове. Заглавието е Няма друга. Парчетата са с разнообразно звучене. Повечето са авторски.

Вие сте плевенчанка, но от 8 години сте в София. С кого живеете?

Абсолютно самостоятелна съм.

Как се озовахте в Пайнер?

Илия Загоров ме заведе през есента на 2004 година. Всичко стана случайно. Може би имах късмет. Запознахме се с Ильо в едно заведение, където пеех. Той реши да ме заведе на прослушване в Димитровград. Одобриха ме и така започна съвместната ни работа. Той направи първата ми песен, както и още 5 – 6 за първия ми самостоятелен албум. Трябваше да бъде мой музикален продуцент, но нещата се разминаха,пак външна намеса и аз продължих сама да подбирам песните си.

Заради Глория ли се разминаха нещата? Носеха се слухове, че сте имали връзка с бащата на детето й.

Не мога да знам със сигурност каква или кой е причината. Може би е така, както се говори, но е факт, че нещата се разпаднаха, тя имаше връзка с Ж.Илиев тогава,чиято жена страдаше,но тогава май го убиха. Условията в нашата държава са такива, че всеки сам се бори и се оправя. В повечето случаи много хора му пречат – навсякъде е така. Относно слуховете за връзка между мен и Илия, предпочитам да не коментирам, защото всичко е минало и не беше нищо СЕРИОЗНО.Да не кажа съвсем нищо,той дразнеше с мене Глория,която беше побесняла по Жоро Илиев или по парите му,но тя си знае. Искам да гледам напред и да се развивам ако ми позволят -натам отиват нещата.

Защо толкова време не Ви лансират, а певици като Галена и Андреа за нула време станаха звезди и даже отидоха на турне?

Защото това са хора, които много по-лесно се манипулират. Просто слушкат,слушкат..... Не искам да звуча грубо, но те са с по-слаби характери и не чак толкова интелигентни. Не държат на духовни ценности, гледат кариерата, парите пък нека фирмата им взима повечето не само пари. Докато аз съм прекалено неотстъпчива и невероятен инат, което ми пречи. Гордост някаква, а и съм по различна по принцип. Това е нещото, което пречи на развитието на кариерата ми, но и други фактори влияят, както ти спомена една колежка... Едва ли е само една. Може би и други колежки...

Защо решихте да се занимавате точно с попфолк?

Защото видях, че в този бизнес има повече финансови възможности. Аз търсех материална самостоятелност и именно с тази цел започнах. Живяла съм в бедност и опека на майка ми, което ми тежеше.

Оправдаха ли се очакванията Ви?

За съжаление, нещата се оказаха доста по-различни от това, което си представях. Много хора ми пречат. Основната причина навярно е, че не съм Лили Иванова да речем, но пък естествено красива съм и не се харча, като повечето колежки за силикон,интервенции....Дано само не посегнат на здравето ми,че там да се харча. Имам усещането.

Кои са тези хора? На някои харчиш парите ли?

Не мога да назовавам имена на зложелатели, както в професионален, така и в личен план. В личния ми живот също има доста злоба и завист към мен.

Има ли мъж до Вас в момента?

Не. Днешният мъж е много комплексиран. Това ми тежи! Идва момент, в който не мога да търпя поведението му – да ме мачка, да ме подтиска, да ми налага психически тормоз...Навярно се чуди как да се измъкне от връзката ни,инвестира ли или ме обича вече се съмнявам и в двете.

По-конкретно?

Той си мисли, че аз съм му робиня! Искам да кажа на всички мъже, както и на бившия ми приятел: Моята цел е аз да бъда независима и спокойна. Защото, ако този човек е психопат и ме тормози, не мога да се отпусна и да си върша работата нормално! Например, единия ден ми дава кола, после си я взима. После пак така: „на ти това, дай ми онова...“. Този човек има проблем! Но аз не мога да го реша. Има специализирана медицинска помощ, хора, при които може да отиде и да се консултира.

Разкажете по-подробно за поведението на бившия Ви приятел...

Най-смешното е, че самият той кара скъпа кола - Мерцедес CL, а на моменти казваше, че няма пари и искаше да му платя сметката в ресторанта. Това ме хвърли в шок и ужас, защото той е зрял мъж на 40 години! Този човек е женен, а проявява свръх наглост спрямо мен. Опитва да ме стресира и да пречи на работата ми. Не искаше да продължа, казваше ми: „Още 1 – 2 години и си до там!“

 image
image

ДА. Ето човекът бойко божилов ПРОСТО  Е ТЪРСИЛ НАЧИНИ ДА СКЪСА С ПОЛИНА И ДА МИНЕ НА СЛЕДВАЩАТА ПО ЕВТИНА ЧАЛГА ПЕВИЦА-май Емануела беше и още една от друга фирма,но роднините му кълняха Полина ! И той приятелят и Бойко Божилов и кучетата му -Невен,съпругът на Малина -Краси, Илиян, Галена,Камелия.....та ако Б.Божилов  е психопат,защо се правеше на самата благодетел и водеше Полина по лекари да я тъпчат с психо лекарства,като знае с какво я захранва,че да се отърве по бързо от нея и да направи услуга и на Пайнер, а и другите и колежки,една от която измести после Полина от мястото и при Бойко Божилов не само в Пайнер?И защо ли неща не се протоколират в съдебни протоколи тогава и сега, макар и не на тема Пайнер,неща казани от мене и Полина,та дори и лъжесвидетелстване се допуска,като прокуратурата била безсилна да съди съда защо не е доказал,сезирал виновни над психоболно лице,защо се допуска лъжесвидетелстване? А лъжесвидетелстват представители на държавни организации като социално подпомагане, център за обществена подкрепа..............А майката много може да знае ,но не е Полина и няма кка да ги тури на мястото им,затова се погрижиха да разсипят психиката на Полина ,да не помни нищо и да са на сянка ЛЕШОЯДИТЕ!"Ще дойда в Плевен и ще ти извия шията като на пиле","секиро имаш и син" /който също вързаха с жена от Димитровград глезла уж болнава/
"Майче,колко пари ще дадеш да ти кажа къде е Полина", "Само да избягате навън,чакат ви "обори"и двете там,секирата я газят на пешеходни пътеки,дъщеря и обират,вече и майката. Постоянно животът на Полина е  застрашен,но защо и на майката,макар че то е ясно като бял ден"да мрат двете курви певици"това са думи на бащата на Полина. И от там защо държавата да се грижи,като виждат всичко това,но и парите са много важни.Ако някой бутне чек или поне обаждане не от кой да е ,ще оставят на мира и майката и децата и,но ..няма такъв,ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ! Та ряпа да ядат руската,украинската,сицилианската мафииии.....

И последвал платен репортаж
на платен... дупедавец.Ама че лъжеха хората ,че Полина отказвала участия, а Глория плащаше на служителките да лъжат,че Полина била болна и няма да иде там да пее да им изпратят Галенка,защото тя ще направи и някоя свирка там -най малкото и ще даде всичките си пари на фирмата,в крайна сметка те ще я омъжат за Гальо паралията и бивш на ДесиСлава,прогонена от Пайнер пак по тая причина -не си дава паричките на фирмата.И така Галето слушка,ще я направим звезда,Преслава крие от парите си ,затова назад от Галето, а Глория тя всичко си плаща -мъжете и плащат,но до време.След смъртта на Жоро Илиев,Глорчето побесня,някои дори твърдят че абортирала от него,та той е мъртъв как да му вземе парите?Полина беше агнецът,Загоров искаше да вбеси Глория с естествено красивата и интелигентна образована Полина,за сметка на Полина,защото Глория имаше и има парична власт над Митко Пайнера,който всъщност е маша на турчолята и циганите,ориента.
Фолклорните му канали по ТВ са ПАРЛАМА!

 

"Е, крайно време беше и това да се случи! Певицата Полина вече не фигурира в каталога на фирма "Пайнер" съобщиха достоверни източници. Доводите на продуцентите и в Димитровград са, че певицата по никакъв начин не прогресира и не подпомага благото на кариерата си и фирмата. Това може би е било най - правилното решение и за двете страни.  

До последно зеленооката плевенчанка е правила отчаяни опити Митко Димитров да се смили над нея и да я остави в империята си, но инж. Димитров е бил твърдо решен да прекрати преобновяването на договора и. Интересът към певицата определено беше минимален, самата тя не е човек, който би могъл да владее истинска кариера! За това освен талант и визия са необходими желязна дисциплина, силен характер и позиция....това определено е липсвало при Полина. Никакво желание за работа, никакъв хъс и постоянни опасения, че някой и крои планове или се правят вуду магии по неин адрес......Пълна параноя! Няма място Полина във поп фолка. Не и сред всичките големи имена във Пайнер, като Преслава, Галена, Анелия, Глория и тнт... Самата певица няма никакви намерения да продължи да се занимава с пеене и с музика. Обикновено това е изкуство, с което човек е белязан завинаги. Изглежда Полина е друг тип човек. И все пак нека стискаме палци Полина да открие себе си и истинското си амплоа в живота......Но до колкото съм запознат единственото което може да прави е ........хахаха да пеее разбира се.

НАПРОТИВ! Разбира се -ДРУГО,ЧЕ ТОЗИ РЕПОРТЕР Е ВЗЕЛ МАСА ПАРИ ОТ ЧИЧКО ПАЙНЕР И МУТРИТЕ ДА СЪЧИНЯТ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ И ТОВА ПИСАНИЕ С ха,ха... дори,което е нелепо! Защото никой не е застрахован от болести, от престъпление и нападение с цел срив и отстраняване от сцената дори от сцената на живота. Да останат другите. Цитирам-

"Повтаряй ...Няма никога вече да пея и се отказвам от майка си" Това защо ли изчезна от интернета и печата, а стоят само обидите по Полина че висяла по хотели....полудявала...ами който и да го тъпчат с  психотропни , за да направи някоя глупост и да го затварят, който и да е НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ-БАЙ БАБА ДА НЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА ТЯХ И ДЕЦАТА ИМ -трябва да си помислят добре!ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА,макар че това не ще върне Полина  и брат и на майка им!
Типично еничерска ,турска , терористка практика!
ДАВАЙТЕ ДНЕС ТЕ НА ТЯХ УТРЕ НА ТЯХ ДРУГИ!
Но нищо не се губи, запомнете,върти се ....завърта се...

 




Гласувай:
4



1. sekirata - https://www.youtube.com/watch?v=mIYC6HRasg8
08.07.2016 22:57
В ТОЗИ ДЕН СЕ ТИ РОДИ, ЖИВА, ЗДРАВА МИ БЪДИ! 08.07.

http://s020/i712/1607/85/3812f800b279

В този ден се ти роди
за радост или за беди
решила е съдбата ти.
Жива, здрава ми бъди!
Напук на лошото в света,
напук на родовата ти карма,
напук на завистта към теб
бори се за живота! С теб
ще бъда аз докрая
на живота си и зная,
че имаш ангел на небето,
който пази теб, детето!
Върви напред, но потегли
така че да не те боли!

С ОБИЧ !
мама А.Х.Т.
цитирай
2. sekirata - https://www.youtube.com/watch?v=I6fI4smpwf4
12.07.2016 03:58
http://po-krasivi/wp-content/uploads/2014/06/Petrovden.jpg

12.07.2016 - ПЕТРОВДЕН

http://hotnews/uploads/news/2011_15/p1/00036511.jpg

ПОЛИНА родена на 08.07.1982

Днес имаш празник, мило ми дете,
курбан ти стъкмих от сърце
дано лошото най после те остави
и с болката ни се задави!
Днес имаш празник, мило ми дете!
Моля се с надежда от сърце
на двамата светци ключар рибаря,
и огненият му близнак, догаря
свещта, в нощта издавам вик-
зов към всички християни
ръкоположени миряни!

стихове и клип А.Х.Т. sekirata



Свети апостоли Петър и Павел (Петровден)
МОЛЯ ВИ,СПАСЕТЕ МОЙТА ДЪЩЕРЯ,
СЕМЕЙСТВОТО МИ ОТ МАГИЯТА ЧЕРНА! КАРМА!?
Паметта на първоапостолите Петър и Павел
се чества тържествено в един и същи ден.
Датата 29.06 е за католиците,
за нас си остава 12.07 -Петровден!
Честито именници!
цитирай
3. sekirata - .....
23.02.2019 18:29

КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?
Смядовската селянка Галена, нагласена, натъкмена,
силиконова и озлобяла, към колежките си освирепяла.
Това Галин е -годеникът, от който Деси се спаси,
сега Галена той обира с подаръци и със пари!

"След 12-сет всичко позволявам.
След 12-сет всичко ми се губи...."
Пее някаква певица,
не, а просто жрица.
Цялата е фалш, менте,
гали се, като коте,
с болно гърло, гласни връзки,
порно, кич е, гнусни пръски.
Тя харесва се на боса,
който гледа я и боса,
гола в порнографски сцени,
клипове и омерзени
всички нейни са колежки
с силиконови болежки.
Що не си я приберат,
Смядовци и да приспят
алчността за слава в нея?!
За възмездие копнея.
На колежките що стори,
на нея да се повтори,
а босът, който я крепи
и фирмата му усмърди
на силикон, кич, цигания,
нека я гали тази змия.
Накрая той ще изреве-
жена му и децата две.

ГАЛЕНА - ПЛОД НА КРЪВОСМЕШЕНИЕ.
РОДИТЕЛИТЕ Й ИСКАТ ПАРЧЕ ОТ СЛАВАТА
2007-11-18 @ 13:15 EET
Сексобомбата на фолка Галена е наследила гена на скандалността и уличната интелигентност от родителите си, стана ясно тези дни. В шокиращо изявление майка й и баща й признаха, че са кръвни роднини, а палавата им щерка била нежелан плод, който родителката се опитала всячески да премахне, когато забременяла! Скандалните изявления шокираха дори виждалите и чувалите какво ли не конкурентки на Галена, които потресено коментираха, че излагацията, която наскоро й спретна някой, пускайки сексклипчето й в Интернет, бледнее пред бруталните откровения на родителите й в специализирано фолксписание. Явно освен визията Галенчето е наследило и палавия нрав на майка си Венета, която се омъжва едва на 16 за… своя трети братовчед Вичо. Дамата, за която самата певица признава, че е много “оправна”, споделя, че в рода им не настъпили никакви драми от кръвосмешението и всички го приели спокойно.
“На 17 и половина родих сина си, след това дъщеря си и не желаех повече да имам друго дете. Но така стана, че шест-седем години след това забременях с Галя (истинското име на Галена - бел. ред). Мислех да прекратя бременността си, но мъжът ми не ми даваше”, реди бисер след бисер Венета. Следващото й шокиращо признание е, че е правила нелегални опити да абортира бъдещата фолкзвезда: “Помъчих се по разни начини, но не стана… И така родих Галя.”
Броени дни след като се появява на бял свят, Галена е “заточена” за отглеждане на село от баби, дядовци, прабаби и прадядовци. В шести-седми клас пък я пускат да живее и учи сама в Шумен. Тя пък си хваща гадже да не й е самотно, пък и да усвои разни уроци, дето не ги преподават в училище... Скоро след това палавата смядовка, която по онова време е доста пухкава, започва да “лапа микрофона” в кръчмите. Талантите й са оценени по достойнство и не след дълго със събраните хонорари и бакшиши Галена си слага силикон. Мама Венета, естествено, е във възторг: “Като видя резултата, майка ми ми каза: “Ти наистина беше като първокл
цитирай
4. sekirata - .....
23.02.2019 18:30
"Галена има проблеми с гласа си
Звездата отказа предложение на „Плейбой' всички и без това я били виждали гола.
Гласови проблеми измъчват Галена в навечерието на турнето на„Пайнер". Тазгодишният фолккерван тръгна в четвъртък, 17 юли, малко след редакционното приключване на броя. Галена е основната атракция в програмата.Изпълнителката обаче непрекъснато е пресипнала и не може да изкара дори десетминутна репетиция. Причината за това се корени в неспирните й участия по кръчми и заведения, където тя пее абсолютно на живо. Програмата изтощавала гласа и, а липсата на почивка, напрежението и поглъщането на тютюневия дим още повече усложнявали работата на гласните й струни.Певицата била много уплашена и е решила да си даде почивка, за да влезе във форма преди турнето..."Ето и лъжите на Азис дори в този клип, че е жена, колко си личи,че е възбуден!
А Галена направо си е пресипнала.Това не е тембър, това е ......болен глас.
Болна жена, тя поне е жена -засега!
"Я кажи ми облаче ли бяло, виждало ли си такова тяло...." от нейна песен.
Дори тук в блога няма такава порнография с поезията ни!
Снимки от прословутият клип във ваната, който изчезна от интернета.На всички ви е известно, че след операцията на гласните си връзки, Галена го удари на порнография и публичен секс ,за да достигне .."върха" на "певица"!!! Учители са и Малина и Азис-забележете!!!
Мога да добавя в качествоото си на дипломиран вокален педагог, че фиброми на гласните връзки се получават от неправилно звукоизвличане и липса на всякаква вокална техника, както и от нездравословен начин на живот -недоспиване, цигари, алкохол, дрога, "свирки"....
След операция на гласните връзки, никога не може да се възвърне същият глас, никога! А тя и нямаше кой знае какъв глас. Сега вече шепти, затова го и удари на порнография , шоута, разпуснатост и всичко друго ,но не и изкуство. Въпросът е ,защо И чрез нея се плюе по хубавата българска музика, било попфолк ,било поп?! Защо Тя , на която самият шеф и е кръстник, защо тя продължава да бъде рекламирана и тикана напред , награждавана и давана за пример?!!!Това е невъзпитателно за младото поколение, а аз работя с такова. Изключете, че съм нечия майка. Не се примирявам въпреки заплахите с това, да се опошлява целият попфолк заради такива "певици"-като Галена, Малина,Андреа...Те може да докарват пари на шефовете си по НАЙ РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ, НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЧРЕЗ ПЕЕНЕ. И засега само Тони Дачева разсъждава и ме подкрепя.Тя основа попфолка и сега плаче за разсипията му. Би трябвало да го боли всеки българин, не само мене, която съм пряко засегната от това,че детето ми е колежка на такива..... и и се налага дори не пряко да следва поведението на такива боклуци.
Къде са държавните органи в случая? Видяхте какво стана и на Dancing Stars Чрез клипа в интернета гледан И в чужбина чрез Азис и Галена оприличиха българите на проститутки и типични българи с дебел ..."
"ГАЛЕНА ПРАВИЛА СЕКС НА МАСА В РЕСТОРАНТ
2007-12-30 @ 16:45 EET Галена е правила секс с приятеля си Галин в ресторант. Това призна самата певица в интервю за провинциално радио. Историята потвърждава и половинката й пред женско списание. И двамата обаче се притесняват да разкриват допълнителни подробности. Това се е случило в началото на тяхната връзка миналото лято. Певицата тъкмо се запознала с великотърновския бизнесмен и страстта между тях просто вряла. Влюбените млади се награбили в ресторант в близост до Велико Търново. Галин учтиво помолил персонала да не пуска никой в заведението и обладал популярната си половинка на масата на ресторанта. Историята е доста популярна в старопрестолния град, където няма скрито-покрито и за случая се шушука отдавна. Някои смятаха, че това е просто слух, но днес, след признанията и на Галена, и на Галин в медиите, нещата се подреждат."
После се чудим защо за повечето и колежки няма УЧАСТИЯ !
Докато управителите на кръчмите търсят не пеенето ,а другото в стремежа си да напълнят заведението си, така ще е .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 341601
Постинги: 139
Коментари: 136
Гласове: 3144
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930