Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 02:24 - ПРАВА Е МАЙКАТА НА АЛБЕНА ВУЛЕВА,ДНЕС ДОБРЕ СА ГРОЗНИТЕ,НАХАЛНИТЕ И КУЧКИТЕ...
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 2789 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

НО НЕ И  ТАЛАНТЛИВИТЕ ,КРАСИВИТЕ И НАИВНИТЕ,БЕДНИТЕ! ТЯХ ГИ  СРИВАТ,
УНИЩОЖАВАТ ПО ПЛАН ГРАФИК НА....

ПОЛИНА. Истинското и име,а не като колежките си бивши-Галя дунавска и Галя смядовска станали галена и Глория,Петя на Преслава и така нататък!

ЕДИН РАЗБИТ ЖИВОТ ЧРЕЗ НАСИЛИЕ,ХИМИЯ,ПРОМИВАНЕ ТОТАЛНО И ПСИХОТОРМОЗ ЧРЕЗ ПОВТАРЯНЕ-АЗ НЕ СЪМ певица не ставаам-повтаряй си го,аз ставам само за куртизанка ,повтаряй, изпълнявай иначе пак бой и  знаеш какво още....ГАДОВЕ ПРОКЛЕТИ! ТЯ ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО СПОМНИ ВЕЧЕ ОТ МНОГОТО ХИМИЯ В НЕЯ  И ТОВА Е ЦЕЛТА ДА НЕ ГИ ИЗЛОЖИ МАМИНИТЕ КОПЕЛДАЧЕТА,НА ПАРИТЕ СИ ДА ЛЕГНАТ ДАНО ЕДИН ДЕН И ТОВА, КОЕТО МАЙКАТА ПРЕЖИВЯ И ДЪЩЕРЯ И ГО ИЗПЛАКА ЗА ЕДНА НОЩ В ТРЕЗВЕН ВИД, КОЙТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОТОРИ!
Глория, как ги правиш тези дяволски неща ,виж си изкуствената ...да! Свърши с Ивана дори и по късно, с Камелия,с Тони Дачева,с Райна,с Анелия,Галенка...та дори и с Пайнерчо и любимият си Жоро Илиев. Животно трябва да си  и то от особен вид,носиш само зло и нещастия. 
Полина ,тя ти бе най лесната, а  по това време когато я обвиняваше че взела Загоров в обятията си,ти беше .......от Жоро Илиев! Не ,не просто секс и пари правеше с него! Сега как спиш,вещице и магията която си направила на мен и семейството ми и то чак в ....Й!Защо лъжев по интервютата си ,че отминаваш с безразличие, а си гориш дори тоалетите от страх за магии ако ги раздаваш,защо ли?Защото ти се занимаваш с това и то извън страната ни ходиш ....защо не остана там откъдето носиш болестите и смъртта на враговете си,които винаги са повече от тебе не само по красота и интелигентностПомакиня ли си,за да родиш от помака Илия Загоров или си турска циганка ,албанска  от ДВЕ мОГИЛИ рУСЕНСКО...НО НЕ ВЯРВАМ НА ХОРАТА КОИТО МЕ ЗАСИПВАТ С ПИСМА ПОРЪЧКОВИ  ОТ ТВОЯ КРАЙ ЧЕ СИ БЪЛГАРКА,ВИЖ СЕ НА СТАРИТЕ СИ СНИМКИ С ОНАЗИ ТВОЯ ЗУРЛА И ЧЕРНА КЪДРАВА КОСА,НАБИТО ТРЪТЛЕСТО ТЯЛО.
Тази магия,ГЛОРЧЕ, ще се върне в тебе ,разбира се след смъртта на секирата. Там ще си плащаш, кучко! Твоят ред ще додйде ,всичко по реда си!
Горкото ти дете,не осъзнава каква вещица си, ГЛОРИЯ И КОЛКО СИ ДОЛНА, ГРОЗНА, ИЗКУСТВЕНА,ОТМЪСТИТЕЛНА,
ЗЛА, ОТМЪСТИТЕЛНА, ЗАВИСТЛИВА И ЗЛОБНА
ТИ ЛИ СИ ГОЛЯМАТА ПЕВИЦА,
ГАЛЕНЧЕТО....та вие сте просто надуваеми кукли-п.......Гади ми се ...спирам засега до тук! 
Отврат сте ,чалги,голяма отврат,по опасни сте дори от Криско! И по грозни, и изчерпани.

ЕТО ЧАСТ ОТ СТАР ПОСТ-
Полина Лазарова започва да пее още от детските си години, но по стечение на обстоятелствата завършва акушерство. Младата дама признава, че може би никога няма да работи по професията си, и все пак не съжалява, че има и това образование.
Поли е родена в Плевен, но от осем години живее в София. Пяла е в заведения в София и Костинброд, където е забелязана и поканена на прослушване в „Пайнер”. През 2006 година Полина издаде своя дебютен албум, кръстен на нейния най-голям хит – "Сладко желание". Певицата работи с композитори като Илия Загоров, Даниел Ганев, Красимир Гюлмезов, Ленко Драганов и други.


image
Здравей, Поли! Ще ни кажеш ли нещо повече за себе си, например коя зодия си, предполагам също, че не криеш годините си все още?
Не, не ги крия. Те са само 25, зодия Рак съм, родена съм на 8 юли. Рожденият ми ден наближава, но все още обмислям къде ще го празнувам. Може заедно с моя приятел да отидем на екскурзия в чужбина.

Какъв е той по професия?
Занимава се с доста неща, но по принцип не обичам да говоря за личния си живот.

Какво харесваш в един мъж?
Това, с което може да ме привлече, са начинът на поведение, характерът, отношението към мен и към жените изобщо. Трябва да е интелигентен и да уважава успялата жена. За съжаление българинът все още има проблем с тези неща, не може да се пребори с комплексите си.

В такъв случай да да попитаме: българин или чужденец?
Определено българин, защото много обичам страната си, гордея се, че съм българка, успяла съм да се реализирам тук. Иска ми се моят съпруг също да е българин. Аз съм голяма традиционалистка, държа на тези неща.

Как от акушерка стана певица?
Нещата се получиха по-скоро едновременно. Пеех в училищния хор още преди да стана акушерка. През цялото време работех в заведения всяка вечер. Много усърдно се подготвях за моята кариера – ходех на музикален педагог. Това беше голямата ми мечта – да стана част от „Пайнер”.

Как стана контактът с тях? Кой те забеляза?
Илия Загоров е моят откривател. Пеех в едно заведение в Костинброд, там се видяхме, оказа се, че имаме общи познати. Той направи първата ми песен и ме заведе на прослушване в „Пайнер”. След това пътищата ни се разделиха и започнах сама да подбирам песните си.

Ако ти предложат да се снимаш за еротично списание, би ли приела?
Трябва да си призная, че се замислям много сериозно за положителен отговор. Преди време имах предложение от „Плейбой”, сега пак се говори за нещо подобно. Все още не са уточнени техническите детайли, но шансът да приема е голям.

Значи можем да кажем на всички наши читатели, че скоро ще те видят в еротична фотосесия?
Да, еротична, но в никакъв случай няма да е порнографска.

Би ли направила корекции по себе си?
Нямам нужда да правя никакви корекции, харесвам се, каквато съм. До този момент не изпитвам необходимост да правя нещо по тялото си.

Сега всичко по теб е естествено, нали?
Да, и се чувствам добре в кожата си.

imageИма ли приятелство във вашата професия?
Имам много близки приятелки сред колежките си. С всички поддържам добри колегиални отношения, но съм по-близка с Димана, Борис Дали, Соня Немска, Яница, Милица. Ние сме в една фирма, един бизнес, има конкуренция помежду ни и за истинско приятелство е много трудно да се говори.

Има ли някой, от когото си се учила?
Има много певици, които ми харесват. Майка ми също е певица и може би от нея идва талантът. Иначе харесвам певици като Марая Кери, Уитни Хюстън и Кристина Агилера, а от българските – Глория, за Лили Иванова не може дори да се говори.

Би ли се ориентирала да пееш рок парчета например?
Не се виждам в рока, но може би по-скоро в попа.

Анелия и Преслава започнаха да пеят такива парчета.
Да, но те не са чист рок. Може би има рок или поп елементи, но доста от песните вече се ориентират към поп музиката, има такова развитие и то е нормално.

Да се върнем към личния ти живот. Разкажи за първата си любов, имала ли си, или може би ти предстои?
Имала съм, разбира се, и то много любови. Много пъти съм се влюбвала, може би ми е от зодията, тъй като ние, Раците, сме много влюбчиви, чувствителни и емоционални.
Първата ми любов, която беше по-скоро увлечение и не трая дълго, беше несподелена. След това се появи друга любов, с по-сериозен човек.

Какво мислиш за брака?
Мисля, че е хубаво нещо, но само когато има разбирателство между двама души – да могат да съжителстват в синхрон. Но ако имат брак, а не се разбират, всичко е театър за пред хората.

Ти си публична личност, може би си чувала и си чела какво ли не за себе си. Кое е най-интересното?
Да, случвало се е. Нормално е да се пише и аз не се сърдя. Сега чух, че пак са писали за мен по жълтите вестници, които по принцип избягвам да чета, но много хора го правят. Нормално е да се пише, тези неща не ме притесняват. Каквото и да се говори, е реклама.

Как се виждаш след 10 години?
Не обичам да правя дългосрочни планове, защото винаги има риск те да се объркат и да претърпя разочарование. Затова живея нормално, наслаждавам се на момента, на настоящето и все пак имам цели и амбиции.

Каква е твоята най-близка цел?
Все още има какво да постигам както в професионален, така и в личен план. Предстои ми да имам семейство и деца. Това е нещо, за което всяко момиче си мечтае.

Поли, благодаря ти, пожелавам ти успех в кариерата, да направиш още много албуми!
И аз благодаря, успех и на вас!




Гласувай:
5



1. sekirata - !
29.03.2015 00:56
http://www.youtube.com/watch?v=-2cim187iwY

KONSTANTIN FT DESI SLAVA - BOLKA V MINUTI

Прилича ми на една гръцка песен,както и аранжимента и, не се сещам за заглавието и, но текста е много сполучлив,ще ми се да не е превод :) Клипът не е достатъчно подходящ и на ниво,еротиката е малко гнусна. Десито май ще спаси Пайнер,но докога ли? :)

Това не е просто хит,Коцето алармира че е зле,в дупка е-страда,не го играе,личи си. Това е вече песен и изпълнение,защо ли,познайте?! Човекът си обича "онази"-знаете коя и пее с голямо чувство меко казано. Въпреки всичко без Десито не би се получило това ,което е сега и е шестица! Тя е певицата от жените....там!
цитирай
2. sekirata - ХА ТАКА.........НЯМАМ ДУМИ!
15.01.2017 17:04
И Този път съм отвратена и безсилна пред простотията и невежеството в нашата мила страна и то на поетичните съсловия! Нищо нова под слънцето ще кажете,но....това което Ви давам по долу за пример няма равно на себе си по цинизъм с езика и културата ни.Такива "творци"ги славят, славят се, а дали са и българи или просто малцинство,пома.....Но няма смисъл повече да се ядосвам ,този път оставям на Вас да се отвратите , та що не, КОГАТО И ЗА СВИРКИ СТАВА НА ВЪПРОС,знаете за какви СВИРКИ! .Тази дума безвремие ми писна да я срещам особено в толерираните творби на толерираните некадърници.Явно ще следвам досегашното си правило,да не виждам ПСУВНИТЕ , да бягам надалече и да не чета такива "творби". Няма точки,запетаи.....където трябва, няма нищо християнско,българско , книжовно,морално ако щете с тези свирки и псувни и то в поезия. Всичко на един дъх, като избълвано от НЕГРАМОТЕН И НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК!

А дали е човек?!



"Вкус на празнота



Затварям очи, и стискам клепачи..

в непоносимо протяжно безвремие....

искам да се събудя ,мамка му…

и ,пак да зърна онази нежна синева..

да чуя на татко грубата шега…

и, китарата на батко как плаче..

отново очите ми да се смеят до сълзи..

и ,краката ми да търсят незнайни посоки...

а,раменете , да копнеят сладка утеха…



къде ли сбъркахме в тази луда шарада..

повдигам рамене , а сърцето ми мълчи..

обръщам се, и тръгвам отново сама

по онази стръмна самотна пътека,

къде проспахме нашата гара..



защо ли пропуснахме момента невинно...

кога утихна моята жажда,

и ,кой прекърши твоята лудост ..

кой ли на мен завидя…

кой на теб не прости..

и ,защо ли живота е блудкав

като свирка от нелюбима жена..

с досаден вкус..

на празнота.."



Julia in Neverland - 2016 -06 19
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Музика
Прочетен: 344185
Постинги: 146
Коментари: 136
Гласове: 3157