Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2014 08:44 - ПРЕКЪРШЕНИ КРИЛЕ НА ПТИЦА, ЗА ДА ПОДСКАЧАТ ПЪДПЪДЪЦИ
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 1028 Коментари: 0 Гласове:
4



image

"Пайнер"-порно индустрия на Ориента-Исляма, създадена музикална компания от някой си....болен мозък, алчен на пари, за много пари без да се спира пред нищо. Българин при това, който е лицето, а зад него са главорезите-истинските убийци, които  и досега са Горе-редуват се просто, на почвки. а тя-Полина нямаше право да е различна.
Или ставаш , като тях или те смачкват.Защото си дръзнала да покажеш своето различно-аз. Това сме ние-българите.100% злоба, зависти  и омраза, удоволствие да смачкаш ближния, дори циганите не го желаят това на събратята си. Значи? Значи тази нация българска  не трябва да съществува, не трябва  и на там е тръгнало. Жалко за красивата Родина-природата !



Тази снимка е от времето,когато Полина гладуваше в София и бе принуждавана какво ли да не върши,на всичко отгоре беше тровена и тормозена от Бойко Божилов-спонсорът и -човек на "Пайнер" каквито всъщност са всичките любовници и съпрузи на певиците в попфолка въобще. И ако след Полина на Бойко Божилов намериха друга певица при това лежала по затворите, каквато всъщност той заслужаваше, Полина трябваше да бъде упойвана и надувана с хапове-психотропни,че уж полудявала, а тя просто трябваше, трябва да мълчи и да е луда, че да не търси правата си, дори жилището си, което и взеха за 20000лв- упоена?!

image

image

А по долу на снимката в лилаво тази усмивка на Полина никога вече няма да видя,
тя просто не се смее откакто я прогониха от "Пайнер" и обраха, разболяха,
едва не убиха. Кой бе издържал на толкова
насилие и отрови, грабеж и гавра?
Само защото искаш да си себе си,
но в БЪЛГАРИЯ-ТУК НЯМАШ ПРАВО НА СВОБОДА
.
От години Полина не споменава думата мама, майка, това ако не  е ПРОМИВАНЕ И ГАВРА С ЧОВЕШКОТО В ЧОВЕКА, КАКВО Е ТОГАВА?! И животните имат майки и то какви, а на Полина майката била недостойна, Полина била родена само за куртизанка, а не да пее! Ами защо я приехте там тогава бе, ЛЕШОЯДИ?! ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ! В ПРИРОДАТА НИЩО СЕ НЕ ГУБИ ТОТАЛНО, ПРЕВРЪЩА СЕ....ТРАНСФОРМИРА СЕ...


image






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 341462
Постинги: 139
Коментари: 136
Гласове: 3144
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930