Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2013 00:36 - ОЩЕ ЕДНА-вече две ПЕРВЕРЗНОСТИ В НЕТА СРЕЩУ ПОЛИНА
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 1161 Коментари: 0 Гласове:
3



image

Polina - Lubov netraina

"В съдържанието може да има материал, за който е сигнализирано от потребителската общност на YouTube и който може да е неподходящ за някои потребители.

За да видите този видеоклип или група, моля, потвърдете, че сте навършили 18 години, като влезете в профила си или се регистрирате. Ако вместо това предпочитате да избегнете потенциално неподходящо съдържание, помислете дали да не активирате безопасния режим на YouTube."

image

Ето го и клипа на "Пайнер" -ха , но във vbox7!
Я ми кажи, ти, който си сигнализирал явно кой си...какво му е нецензурното на клипа "Любов нетрайна" ? Или просто първият циганин казано циганин не само по кръв разхождайки се в youtube.com щтракнал там с мишката и сигнализира !Нищо чудно кога и къде пикае и хоп админите без да видят спират клипа! Ало, вие наистина сте ЛУДИ,, НАПЪЛНО ЛУДИ! След като този клип на Полина е опасен за гледане, какво да кажем за клипчетата на Галенка и на повечето чалга порно изпълнителки ?! Между другото голямата певица и "майка" Галя-свирката върти любов дали само пък любов тук в Плевен в АНАКОНДА и не с кой да е не само ...любов..Защо ли роди в Плевен точно? Ама тази нейна свекърва наистина си затваря очите, а Галин той винаги е виждал само на сантиметри пред носа си. Но това е друга работа, Галя ще си отговаря, както и другата Галя от Дунав мост ще си отговарят пред Бога ...та и продуцентите им на тези изкуствени празноглави кукли! Ще отговарят и поколенията им за този геноцид над мене и децата ми!
Ще..ИМА Я ИСТИНАТА, БУМЕРАНГА-ИМА ГО!

http://www.vbox7.com/play:9b20aa33&al=1&vid=3791739


И ТАКА ВТОРАТА ПЕРВЕРЗНОСТ СЪС  sekirata В YOUTUBE.COM ! НА ТЪРСАЧКА НА КЛИПА   -ЗАГУБЕН ПРОСТ НАРОД КАК ДА ТЕ ОБИЧАМ, КОЙТО СЪЩО Е СПРЯН ИЗЛИЗАТ КЛИПОВЕ НА ПОЛИНА! РАЗБИРА СЕ С ЦЕЛ ДА ГИ  ИЗТРИЕ-НЕЙНИТЕ . А НАЙ ДОБРИТЕ И КЛИПОВЕ В YOUTUBE.COM  КОЙ И ЗАЩО ГИ БЛОКИРВА ! ?


Разбира се, че мина време, много време и клипчетата на sekirata  пак ги пуснаха, но докога ли, до когато изтриe този си пост и не само от блог беге? Тъпи тактики.






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Музика
Прочетен: 343387
Постинги: 146
Коментари: 136
Гласове: 3155