Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2012 23:32 - БОЙКО БОЖИЛОВ,МАЙКА ТИ, ХАЙКЕ, ВИВИАН, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛКИ,ЗЛАТО,ПАЙНЕРКИ....ДА ВИ СЕ ВРЪЩА!
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 2406 Коментари: 0 Гласове:
2



image

Вивиан - малката немска кучка ,
глезлата на мама Хайке-Чайка
и тате Бойко Божилов.
Основната убийца на Полина.

image

Вивиан и твоите студени сини очи,както и на баща ти-БОЙКО БОЖИЛОВ ,с тях ли вампирьосахте Полина? Полина постоянно те сънува и казва,че се чувства спъната от една руса жена, която прилича на теб.Когато иска да направи нещо,тогава излиза твоят образ и...блокирва?!Казва също,че те усеща,но тя е друга-ти си и я кара да прави това което Полина не иска.От теб ли е обсебена ПОЛИНА,ВАМПИРКЕ,КЪДЕ ХОДИХТЕ С БАБА СИ ...?!
Знаеш ли,че сънувах мама и татко,като живи и ти беше между тях и ми се хилеше,вампирке?!
Защо прогониха баща ти от Германия и майка ти- немкинята грозна и злобна купи ергенина тогава баща ти,та и сега му плаща мръсния бизнес.И нямат брак все още.Защо гонихте мене и бащата на Полина с джипове по София,когато бяхме дошли са си я приберем,защо Бойко Божилов водеше Полина по лекари и я заключваше със седмици в ап в Драгалевци,даваше и пари и я пращаше по чужбинаи то в болници точно при Хайке-майката на детето му.....защо Бойко Божилов ме заплаши със синът ми тогава, та и сега синът ми е заплашен? Защо не идеш до Варна,ПРИ М....ПРОСТИТУТКАТА НА БАЩА ТИ,защо не казвам що за птица си и ти по .....ели....Защо,ЗАЩО.... нямам пари да пусна дело ли,о, имам ДРУГО ВПРЕДВИД!
МРЪСНА НЕМСКА ПАПЛАЧ
И МАЙКА МУ ВЕЩИЦА ШОПКИНЯ,КОЯТО Е ТРОВИЛА ПОЛИНА заради връзката на сина и с Полина.
Която кълнеше на смърт и ходеше и даваха пари в Пайнер да прогонят Полина,щото харчела парите на Боби-маминото синче и разюзданото момче и татенце синеоко с вампирски очи,каквито са и на дъщеря му ВИВИАН-убийцата.Защо си не отивате в Германия?Защото там трябва да ви вкарат на топло,нали,за заслуги най вече на татенцето Бойко БОЖИЛОВ?
ИЛОВ?






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Музика
Прочетен: 343974
Постинги: 146
Коментари: 136
Гласове: 3157